Η Φώφη σαν σταρ του σινεμά στην Τρίπολη

Η Φώφη σαν σταρ του σινεμά στην Τρίπολη

Ιούνιος 24, 2019 - 17:02
3 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Που λέτε, ω άνδρες Τριπολίτες, η κυρία Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, έκανε ένα πέρασμα, που λέμε και στο σινεμά, χθες από την Τρίπολη προτού πάει να ακούσει Σαμπάνη στο Skiritida Run.

Έχουμε προεκλογική περίοδο, το πρωί της ίδιας μέρας η κυρία Γεννηματά άφησε σαφώς στον Σκάι κάτι πόρτες ανοιχτές «να!», με το συμπάθιο, στη ΝΔ για συνεργασία, και ερχόμενη εδώ δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την πολιτική επικαιρότητα.

Αλλά... χιλιοφωτογραφήθηκε! Και ποιος δεν έτρεξε να φωτογραφηθεί μαζί της! Μόνον ο Κολοκοτρώνης από τον ανδριάντα δεν κατέβηκε!

Αγαπητή Φώφη, εκλογές έχουμε, όχι προώθηση ταινίας. Πες τίποτα στον κόσμο να ξέρει τι θα αποκάμεις με το 8% που ψηφίζει Κίνημα Αλλαγής.

Διότι, αν βγει αυτοδύναμος ο Κυριάκος, πάει καλά (για εκείνον). Αν όχι; Εκτός από τα τρία σημεία που είπες στον Σκάι ότι θα συνεργαστείς μαζί του, μήπως υπάρχουν κι άλλα;..

Κλικ!


3 Σχόλια

http://www.arcadiaportal.gr/news/strofi-tis-gennimata-psifos-anohis-sti-nd-den-ehei-aytodynamia Ως συνήθως.

ΣΚΥΒΑΛΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.