Η φιλία πάνω από το ποδόσφαιρο για Κουλεντιανό και Σούρσο

Η φιλία πάνω από το ποδόσφαιρο για Κουλεντιανό και Σούρσο

Δεκέμβριος 16, 2018 - 20:31
0 σχόλια

Το παιχνίδι του Πανθυρεατικού με το Κορακοβούνι είναι ένα από τα κλασσικά γειτονικά ντέρμπι της Βόρειας Κυνουρίας με την ομάδα του Άστρους να παίρνει την νίκη με σκορ 2-1 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ο Ανδρέας Κουλεντιανός και ο Γιάννης Σούρσος είναι δυο από τους πλέον έμπειρους των ομάδων τους και δύο ποδοσφαιριστές με την δική τους σπουδαία και μεγάλη ταυτόχρονα διαδρομή στα Αρκαδικά γήπεδα.

Λίγο πριν την σέντρα του αγώνα του Πανθυρεατικού με το Κορακοβούνι οι δύο αρχηγοί με μια φωτογραφία που ανέβασαν στα social media έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα που δεν είναι άλλο από τον αμοιβαίο σεβασμό και την πολύχρονη φιλία που τους συνδέει.

Ο ένας επιθετικός, ο άλλος τερματοφύλακας ο ένας με στόχο να σκοράρει και ο άλλος να τον σταματήσει. Δημήτρης Κουλεντιανός και Γιάννης Σούρσος αντίπαλοι για 90' λεπτά, φίλοι για ζωή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.