Η φιέστα του τίτλου συνοδεύτηκε με νίκη επί της Μικτής Περιφέρειας Πελ/σου των Νέων(photos&video)

Η φιέστα του τίτλου συνοδεύτηκε με νίκη επί της Μικτής Περιφέρειας Πελ/σου των Νέων(photos&video)

Μάιος 09, 2012 - 20:24
3 σχόλια

Απονομή του κυπέλλου στον πρωταθλητή Παναρκαδικό έγινε σήμερα το απόγευμα και στην συνέχεια έγινε φιλικό παιχνίδι, όπου η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα , επικράτησε με 3-1 των νέων της περιφέρειας.

Δύο 35 λεπτα ήταν ο αγώνας, που έδωσε την ευκαιρία και στους δύο προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο μεν του Παναρκαδικού εν όψει των αγώνων μπαράζ, ο δε Πολ Χατζόπουλος εν όψει του αγώνα που θα δώσει η ομάδα του την Κυριακή στο γήπεδο « Γ. Καραϊσκάκης».

Τα γκολ σημείωσαν στο 7΄ ο Μέλλος, στο 14΄ο ίδιος παίκτης με πέναλτι, στο 48΄ο Τζιαννής με ωραίο σουτ και οι νέοι μείωσαν με  τον Τρα»ιφόρο στο 50΄.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Γιώργος Γκριτζέπης με βοηθούς τους κ.κ Ευάγγελο Πάσχο και Δημήτρη Ψύλλα. Γιατρός της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Γ. Σαμαρτζής

Παναρκαδικός (Αντώνης Μαυρέας) :Ψυχογιός, Τσιόγκας, Μπούτας, Βιρβίλης,Παπαδόπουλος, Κοσκολός, Πετρόπουλος, Μέλλος, Λαγός, Δήμος, Μπακογιαννάκης. Έπαιξαν και οι :Σουρλίγκας, Δούρος, Γούτος,Τζιανής,Τζανετόπουλος,Παρασκευόπουλος, Μανέλης, Μουλόπουλος

ΜικτήΠεριφέρειας Νέων (Πολ Χατζόπουλος) :Σταμέλος, Αλεξανδρόπουλος, Πετρόπουλος,Κρίκας, Μακρής, Μαρούδας, Τσατσόπουλος, Ντονάς, Καπερώνης, Χαρίτος, Κούτσης. Έπαιξαν και οι :

Τραϊφόρος, Φλώρος, Κρητικός, Λάμπρου καιΞενούλης

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/X5ftSWdExtE


3 Σχόλια

ο ολυμπιακος και ο παναρκαδικος να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε (τα γνωστά)

Τις κούπες στην Ελλάδα τις σηκώνουν μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναρκαδικός