Η φιέστα τίτλου του Ολυμπιακού Λεωνιδίου (pics,vid)

Η φιέστα τίτλου του Ολυμπιακού Λεωνιδίου (pics,vid)

Μάιος 01, 2018 - 13:40
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε χτες στο δημοτικό γήπεδο Λεωνιδίου, η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα της Β' Αρκαδίας για την περίοδο 2017-2018 Ολυμπιακό Λεωνιδίου από την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας.

Επίσης βραβεύτηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ηλίας Βλάμης που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Β΄ κατηγορίας πετυχαίνοντας 15 γκολ.

Πριν τις απονομές και τη βράβευση προηγήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του Ερμή Μελιγούς, που για την ιστορία έληξε με σκορ 3-1 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ο δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος και ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Τρούμπας, και εκ μέρους της Ε.Π.Σ.  Αρκαδίας ο πρόεδρος κ. Σταύρος Τσαγγούρης, ο αναπλ. γεν. γραμματέας κ. Ιωάννης Πάπαλος και η αρχιδιαιτητής Αρκαδίας κα Ελένη Κυρίου.

Φωτογραφίες-βίντεο: Nigel Copage

Από: leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Η φιέστα τίτλου για τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου 2018


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.