Η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα Λεωνίδιο - Αστέρας Βλαχιώτη (pics,vid)

Η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα Λεωνίδιο - Αστέρας Βλαχιώτη (pics,vid)

Δεκέμβριος 20, 2017 - 09:57
0 σχόλια

Η φάση που στιγμάτισε τον κυριακάτικο αγώνα ποδοσφαίρου για τη Γ' Εθνική μεταξύ Λεωνιδίου και Αστέρα Βλαχιώτη είναι αναμφίβολα η φάση της επίτευξης του δεύτερου γκολ των φιλοξενουμένων στο 62ο λεπτό που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στην εξέδρα, καθώς προηγήθηκε διπλό επιθετικό φάουλ στον Μπούρα από Μπριλάκη και Τσιμικλή αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Ψιάνος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, στη συνέχεια ο Μπριλάκης σπρώχνει από πίσω τον Μπούρα, που προσπαθεί να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, ενώ ταυτόχρονα ο Τσιμικλής κρατάει τον αμυντικό του Λεωνιδίου με τα δύο (!) χέρια από τον καρπό, εκτοπίζοντάς τον και δίνοντας την ευκαιρία στον Μπριλάκη να κάνει ανενόχλητος την κεφαλιά.

Δυστυχώς ο διαιτητής Κόλλιας και ο βοηθός Λέκκας από την Αργολίδα, έκλεισαν τα μάτια και καταλόγισαν το γκολ, στερώντας ουσιαστικά τη δυνατότητα στο Λεωνίδιο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια του αγώνα.

Βίντεο και φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστοι μάρτυρες του τι συνέβη:

Από: leonidion.gr

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Η φάση που διαμαρτύρεται το Λεωνίδιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.