Η φάση που έκρινε τον αγώνα του Αρκαδικού με την Δόξα Λευκάδας (vid)

Η φάση που έκρινε τον αγώνα του Αρκαδικού με την Δόξα Λευκάδας (vid)

Απρίλιος 14, 2018 - 20:17
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός για μία ακόμα φορά έπεσε θύμα του εαυτού αφού κατάφερε στην τελευταία κατοχή του αγώνα να μην εκτελέσει την επίθεση του και να δώσει μάλιστα χρόνο στον αντίπαλο για να έρθει στο φινάλε το 95-97.

Μετά το time out ο Αρκαδικός επιστρέφει στο παρκέ έχοντας επίθεση 23 δευτερολέπτων που σημαίνει πρακτικά και την δυνατότητα να την εξαντλήσει όλη και εφόσον δεν ευστοχήσει να πάει το παιχνίδι στην παράταση.

Ωστόσο ο Αρκαδικός δεν έκανε ούτε αυτό δίνοντας την ευκαιρία στην Δόξα να έχει και αυτή κατοχή βγάζοντας μάλιστα αιφνιδιασμό που πρόλαβε να τον εκτελέσει παίρνοντας έτσι την νίκη σε χρόνο μηδέν.

00:23 με τον Αρκαδικό να έχει κατοχή μισού γηπέδου για την τελευταία επίθεση. Μετά την επαναφορά από την πλάγια γραμμή ο Πέλτιερ παίρνει την μπάλα. Παίζει με τον χρόνο πηγαίνοντας για one-one. Ο Τζουγκαράκης 00:11 ανεβαίνει για το σκριν, ο Πέλτιερ στις αλλαγές περνάει στην baseline με τον αντίπαλο αμυντικό να τον βγάζει στην άκρη πασάροντας χωρίς καλή γωνία και με άλμα προς τον Τζουγκαράκη.

Ο ψηλός του ΣΕΦΑ αφού παίρνει την μπάλα προσπαθεί να περάσει το σώμα του κάτω από το καλάθι με το σουτ να μην βρίσκει στεφάνι και την Δοξα με δύο πάσες να βγαίνει πολύ γρήγορα στο transition και με buzzer lay up του Τζόλου να παίρνει την νίκη ακριβός στην εκπνοή.

Δείτε το βίντεο της τελευταίας φάσης του αγώνα του Αρκαδικού με την Δόξα Λευκάδας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Poratl.gr Η φάση που έκρινε τον αγώνα του Αρκαδικού με την Δόξα Λευκάδας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.