Η φανέλα σού φταίει, Χολέμπας;

Η φανέλα σού φταίει, Χολέμπας;

Οκτώβριος 09, 2015 - 14:12
3 σχόλια

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές την φιλούν για να πάρουν κουράγιο και όλοι ανεξαιρέτως ισχυρίζονται ότι παίζουν για να την τιμήσουν. Ο λόγος για τη φανέλα με το εθνόσημο, την οποία ο Χοσέ Χολέμπας πέταξε στο χορτάρι του γηπέδου όπου η Εθνική Ελλάδος γνώρισε την τρίτη ήττα της στα προκριματικά. Και δικαίως, εδώ που τα λέμε, διότι μόνο ποδόσφαιρο δεν παίζει η ομάδα μας στα προκριματικά.

«Κάθε άλλο παρά σεβασμό στην Εθνική ομάδα και στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ''Γουίντσορ Παρκ'' για να την υποστηρίξουν έδειξε ο Χοσέ Χολέμπας. 

»Αμέσως μετά τη νέα ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τη Βόρειο Ιρλανδία (3-1) κι ενώ οι διεθνείς κατευθύνονταν προς την εξέδρα των Ελλήνων για να τους χαιρετήσουν, ο μπακ της Γουότφορντ αρνήθηκε να τους ακολουθήσει. 

»Παρά τις προτροπές που του έγιναν, λοιπόν, από τα μέλη του τεχνικού τιμ και την ένταση που είχε με τον Χρήστο Αραβίδη, όχι μόνο δεν πήγε προς την κερκίδα, αλλά πέταξε και τη φανέλα του στον αγωνιστικό χώρο κατευθυνόμενος για τ’ αποδυτήρια».

Να θυμίσουμε στον μεγάλο αθλητή που πετάει κάτω με τόση περιφρόνηση τη φανέλα της Εθνικής, την οποία έχει κληθεί να τιμήσει, ότι η Ρόμα τον τσίμπησε από τον Ολυμπιακό. Ότι τον είδαν από την Εθνική. Ότι έπαιξε στο Μουντιάλ. Και ότι έγινε Έλληνας. Ένας «Έλληνας» που πετάει κάτω τη φανέλα με το εθνόσημο, ξεχνώντας από πού ξεκίνησε και τι του έχει προσφέρει αυτή η χώρα.

Ντροπή μόνο, τίποτε άλλο. Ντροπή. Αναξιοπρεπής και κατάπτυστη η στάση του, να μην μπορεί να συγκρατήσει την -διόλου δίκαιη, ας σημειωθεί- οργή του και να ξεσπάει πάνω στο σύμβολο που έχει κληθεί να υπηρετήσει. Αλλά σε κάτι τέτοιες καταστάσεις κρίνεται η προσωπικότητα του καθενός και το κατά πόσο είναι πραγματικά μεγάλος αθλητής. Αθλητισμός χωρίς σεβασμό στην ομάδα και στα σύμβολά της δεν υπάρχει. Και είναι κρίμα που με τη συμπεριφορά του ο Χολέμπας αμαυρώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμα περισσότερο, λες και δεν έχει στραπατσαριστεί αρκετά από τις απανωτές ήττες.


3 Σχόλια

ναι ρε ο χολεμπας φταιει;;;που τιμησε οσο λιγη την εθνικη μας,ενω ειχε κρουσεις και απο αλλες ομοσπονδιες;;;ολοι παιρνουν απο αυτην την εθνικη...μανατζερ,παιχτες,παραγοντες,προπονητες.ας δωσουν και κατι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.