«Η Εξεταστική για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ θα αποκαταστήσει το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών»

«Η Εξεταστική για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ θα αποκαταστήσει το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών»

Απρίλιος 27, 2016 - 10:03
12 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, κατά την πρώτη, μετά την εκλογή προεδρείου, συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων και των ιδιοκτητριών εταιρειών των μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας», μεταξύ άλλων, είπε :

Η σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής κατέστη αναγκαία, διότι οι κατά καιρούς προσπάθειες να ερευνηθούν πολιτικά και δικαστικά επιμέρους πτυχές του «αμαρτωλού» τριγώνου τραπεζών, μέσων μαζικής ενημέρωσης και παλαιού πολιτικού συστήματος, του συστήματος διαπλοκής και διαφθοράς έπεφταν στο κενό (λόγω του ότι το σύστημα ήλεγχε όλους τους μηχανισμούς της πολιτικής, διοικητικής και δικαστικής εξουσίας), πέραν της σκανδαλώδους επιχείρησης, νομοθετικής, διοικητικής και δικαστικής, να απαλλαγούν από τις ευθύνες, ακόμη και εκ των προτέρων, οι πρωταγωνιστές σκανδάλων.          

Η Εξεταστική Επιτροπή έρχεται να καλύψει το κενό και την παράλειψη ελέγχων και ενδεχομένως επιβολής κυρώσεων σε όσους ενεπλάκησαν στο «αμαρτωλό» τρίγωνο, ώστε αφενός αυτό να ακυρωθεί και αφετέρου να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα ενός λαού που υφίσταται τις συνέπειες των νεοφιλελεύθερων πολιτικών.


12 Σχόλια

Εντάξει κύριε Παπαηλιού, ψηφίστε ΕΣΕΙΣ προσωπικά , να μην αρθει η ασυλία των Υπουργών Σταθάκη και Πολάκη που διώκωνται για κακούργημα απτον Εισαγγελέα εφετών και ετσι θα αποκατασταθει το "περί δικαίωμα των πολιτών" .Δεν ντρέπεσαι να μας κοροιδεύεις μεσα στα μούτρα, μεγάλος άνθρωπος με άσπρα μαλλιά. Ντροπή - ξεφτιλίσατε τα πάντα !!

Επανέφερε η κυβέρνηση την πολυσυζητημένη διάταξη για την «αθώωση» του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, και του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Κώστα Φωτάκη, σχετικά με την κακοδιαχείριση κονδυλίων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης το χρονικό διάστημα 1996 - 2004. (1 εκατομμύριο ευρώ παρακαλώ!! )

Κ . Παπαηλίου έχουμε χορτάσει από τις εξεταστικές... Μόνο άμα βάλετε κάνα λαμογιο φυλακή τότε θα ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα.... Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες

Στη νομική υπηρεσία της Εθνικής κάτι παραπάνω θα ξέρουν

1.000.000 ευρώ φάγανε. Ο Εισαγγελέας παραπέμπει σε δίκη και ο κύριος Παπαηλιού ψήφισε ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. Πάνε τα λεφτά του πανεπιστημίου Κρήτης και τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν να μην δικαστεί !!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Ο ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ

ψηφισες να μην αρθει η ασυλία του συριζαιου Πολάκη για το αδικημα που διώκεται? ναι ή οχι κυριε Παπαηλιού ; Ξεφτιλα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.