Η εξαιρετική διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο ΟΑΚΑ οδηγός για το μέλλον

Η εξαιρετική διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο ΟΑΚΑ οδηγός για το μέλλον

Νοέμβριος 15, 2018 - 17:11
6 σχόλια

Για ένα ακόμα παιχνίδι όπου κλήθηκε και διαιτήτευσε για το πρωτάθλημα της Super League ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έδειξε γιατί θεωρείται (και όχι άδικα) ένας από τους κορυφαίους στον χώρο της Ελληνικής διαιτησίας.

Η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και το Ατρόμητου την περασμένη Κυριακή (11/11) για την 10η αγωνιστική της Super League δεν ήταν εύκολο παιχνίδι μιας και μιλάμε για ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στην αναμέτρηση αυτή που βρήκε στο τέλος νικητή τον Ατρόμητο ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κάνοντας μια άριστη διαιτησία (και κατά τις κριτικές των ειδικών) χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Κοντά στις φάσεις, με πλήρη έλεγχο του αγώνα, με αυτοπεποίθηση και επιβλητικότητα όπως χρειάζεται να έχει ένας διαιτητής και με άψογη συνεργασία με τους βοηθούς του ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ολοκλήρωσε ένα ντέρμπι χωρίς την παραμικρή υπόνοια γκρίνιας δείχνοντας πως ο Έλληνας διαιτητής μπορεί να παίξει τα μεγάλα παιχνίδια του πρωταθλήματος μας αρκεί να τύχει της ανάλογης εμπιστοσύνης από όλους.

Η διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο ΟΑΚΑ που έβαλε με τον καλύτερο τρόπο την σφραγίδα του σε μια δύσκολη αναμέτρηση μπορεί και πρέπει ίσως να αποτελέσει μια καλή απάντηση στον ορισμό των ξένων διαιτητών που σφυρίζουν τα ντέρμπι των "μεγάλων" του Ελληνικού ποδοσφαίρου.  

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Oύτε ο ίδιος να τα έγραφε! Καλό σπονσοράρισμα από το site! Tα παραμύθια και τα ψέματα που σερβίρετε έχουν κοντά ποδάρια, όπως λέμε στα χωριά μας!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.