Η ετήσια γιορτή του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας (pics)

Η ετήσια γιορτή του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας (pics)

Φεβρουάριος 24, 2019 - 19:39
0 σχόλια

Την καθιερωμένη πλέον ετήσια γιορτή του πραγματοποίησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου. Μια εκδήλωση η οποία περιλάμβανε εκτός από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις βραβεύσεις των αθλητών/τριών του συλλόγου και ανθρώπων που έχουν στηρίξει τον Αρκαδικό σύλλογο και τον τοπικό στίβο, την διεξαγωγή ενός σεμιναρίου. Για ακόμη μια γιορτή του Γ.Σ.Αρκαδίας στις θέσεις του αμφιθεάτρου βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του συλλόγου και του αθλήματος και φυσικά τα τιμώμενα πρόσωπα, παρουσία ανθρώπων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο…
Την εκδήλωση του ΓΣ Αρκαδίας άνοιξε το απόγευμα το επιμορφωτικό που πραγματοποιήθηκε και περιλάμβανε τρεις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις. Αναλυτικότερα αυτές είχαν ως εξής:

Γονείς και αθλητές – Σχέση επιτυχίας ή αποτυχίας (Ξένια Αργειτάκη, Επίκουρος Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Αθηνών, Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ, Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΟΕ).
Διατροφικές διαταραχές στον Αθλητισμό, ο ρόλος των γονέων και των προπονητών (Έλενα Μπιλίση, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος).
Πρόληψη αθλητικών τραυματισμών (Βενετία Χαραλαμποπούλου, Κλινική Φυσικοθεραπεύτρια).


Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας…
Στη συνέχεια της γιορτής πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες της εκκλησίας και παρουσία όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. Ο Πρόεδρος του ΓΣΑ κ. Βινατσέλας στη συνέχεια έκοψε τα κομμάτια για να συνεχιστεί η εκδήλωση με το μέρος των τιμητικών βραβεύσεων.


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ:

Κίμονας Γρηγορίου (Σφυροβολία, Δισκοβολία).
Παναγιώτης Ρούνης (Άλμα σε Ύψος).
Βασίλης Σιάκουλης (Σφυροβολία).
Σταματίνα Ψυχάρη (Επί Κοντώ).
Θεόδωρος Βινατσέλας (Σφυροβολία).
Βασιλική Τελά (Επί Κοντώ).
Αγγελική Τελά (Επί Κοντώ).
Γεωργία Βήλου (Σφυροβολία).
Ευγενία Κατιρτζή (Σφυροβολία).
Νικόλαος Μέτα (Επί Κοντώ).
Ελευθερία Μαρίνα – Τσαγκογέωργα (80μ.).
Αντωνία Αργυροπούλου (Σφυροβολία).
ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Θεόδωρος Καραλής (Πρόεδρος Νομικού Προσώπου).
Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.


ΕΠΑΙΝΟΣ:

Σε όλους τους χορηγούς και εθελοντές που βοήθησαν και στήριξαν το 1ο Night Run 2018 που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Φώτη Αλεξόπουλο, και το pna, για την βοήθεια στη δημοσίευση.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.