Η Εθνική Ομάδα βόλεϊ γυναικών στον Μορφωτικό Σύλλογο Ζώνης (pics)

Η Εθνική Ομάδα βόλεϊ γυναικών στον Μορφωτικό Σύλλογο Ζώνης (pics)

Μάιος 24, 2016 - 18:18
0 σχόλια

Το βράδυ της Δευτέρας 23 Μαΐου 2016 ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος ΖΩΝΗΣ υποδέχθηκε στην φιλόξενη αίθουσά του στ’ Αλώνια, την αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών, που φιλοξενεί ο Δήμος Μεγαλόπολης στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την διεξαγωγή στην πόλη, των Αγώνων για τον 3ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος European League Volley Γυναικών 2016, το τριήμερο 9, 10 και 11 Ιουνίου. Ήταν μια όμορφη βραδιά, με πολύ και καλό σπιτικό φαγητό και γλυκίσματα, προσφορά της Προέδρου του Συλλόγου μας Μαρίας Λαγούδη – Καλομάλου και του συζύγου της Θανάση Κ. Καλόμαλου καθώς και του ιδιοκτήτη εστιατορίων κ. Ηλία Μπουγιιούκου. 

Τη συνάθροιση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης  Χίνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Δούκουρης. Παρόντα στην εκδήλωση εκτός από την Πρόεδρο, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Γεωργόπουλος, η Γραμματέας Ζαχαρούλα  Παν. Γαϊτανάκη και το Μέλος Τάκης Παπαδημητρίου.

Ευχόμαστε στη Εθνική μας ομάδα Βόλεϊ Γυναικών καλή επιτυχία στο τουρνουά, να τιμήσει την πατρίδα μας με την αγωνιστική της παρουσία και να μας κάνει ακόμα μία φορά περήφανους με τις εμφανίσεις της και τις διακρίσεις της. Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια, τον προπονητή τους και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού κλιμακίου της ομάδας, για την επίσκεψή τους στη Ζώνη και στην αίθουσα του Συλλόγου μας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.