Η Ερωφίλη, του Γεωργίου Χορτάτση στην Τρίπολη (pics,vid)

Η Ερωφίλη, του Γεωργίου Χορτάτση στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούλιος 15, 2016 - 10:00
0 σχόλια

Η πιο άρτια και γνωστή τραγωδία του Γεωργίου Χορτάτση, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.

Οι περιοδείες του Γεωργίου Χορτάτση, ξεκίνησαν  τον Ιούνιο και θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο κλείνοντας την πρώτη 25ετία του.

Ο Οργανισμός Ελληνικού Θεάτρου Αιχμή παρουσίασε τον Έρωτα και τον  Θανάτο και θέση ζωής απέναντι στη σκληρή και αυταρχική Εξουσία. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, δύο άνθρωποι  γεμάτοι πάθος για τη ζωή, ορθώνουν ανάστημα και λένε όχι, φτάνουν και ξεπερνούν  τα όρια και τους φραγμούς της σκληρής εξουσίας. Παίρνουν το δρόμο του έρωτα που απελπισμένα τους οδηγεί στο θάνατο.

 Ο γενναίος Πανάρετος και η Ερωφίλη, αυτή η ηρωίδα του έρωτα και της ζωής, γίνονται παράδειγμα ζωντανό και ο θάνατός τους φάρος που φωτίζει σαν "ήλιος φωτερός",όπως αναφέρει ο Χορτάτσης.

Διανομή-Συντελεστές

Σκηνοθεσία Γιάννης Νικολαϊδης

Σκηνικά Μιχάλης Αγγελάκης

Κοστούμια Όλγα Σχοινά

Μουσική Ανακρέων Παπαγεωργίου

Φωτισμοί Στέφανος Κεραμιδάς

 

Τους βασικούς ρόλους ερμήνευσαν

Στο ρόλο της Ερωφίλης η Φωτεινή Φιλοσόφου

Βασιλιάς Γιάννης Νικολαϊδης

Χρυσόνομη Τζένη Οικονόμου

Καρπόφορος Γιάννης Τσιώμου

Πανάρετος Βασίλης Ασημακόπουλος κ.α

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Η «Ερωφίλη» στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.