Η επιτροπή παρακολούθησης του ΕΑΠ Μεγαλόπολης

Η επιτροπή παρακολούθησης του ΕΑΠ Μεγαλόπολης

Οκτώβριος 29, 2014 - 10:34
0 σχόλια

Σε συνεδρίαση του,  το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στις 6 Οκτωβρίου στο «Αποστολοπούλειο» Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης προχώρησε στη συζήτηση του εικοστού τρίτου θέματος της ημερήσιας διάταξης, το οποίο συζητήθηκε δέκατο τρίτο κατά σειρά με τίτλο «Ορισμός εκπροσώπου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στην νέα Επιτροπή Παρακολούθησης του ΕΑΠ Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης»

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ενημέρωσε το Συμβούλιο ότι στο εν λόγω θέμα εισηγητής είναι ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακούρας και έχει διανεμηθεί σχετικό έγγραφο του ΠρΕιδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.

Το περιφερειακό συμβούλιο ψήφισε κατά πλειοψηφία κι όρισε ως μέλος στην επιτροπή παρακολούθησης του ΕΑΠ Μεγαλόπολης τον σύμβουλο κ. Γκανά Παναγιώτη με αναπληρωτή του τον κ. Γατσόπουλο Παναγιώτη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.