Η επιτροπή χορήγησης παραγωγικών αδειών λαϊκών αγορών Μεγαλόπολης

Η επιτροπή χορήγησης παραγωγικών αδειών λαϊκών αγορών Μεγαλόπολης

Νοέμβριος 27, 2015 - 09:38
0 σχόλια

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη συστάθηκε η τριμελής επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Έργο των Επιτροπών είναι η έκδοση των βεβαιώσεων που προβλέπονται στο εδάφιο α΄ της παρ. 2 του άρθρου 10 του Ν. 4264/2014, για την έκδοση ή ανανέωση παραγωγικών αδειών σε λαϊκές αγορές, όπως αναλυτικά ορίζεται στις διατάξεις της αναφερόμενης στο υπό στοιχείο (5) του σκεπτικού της παρούσης Υ.Α.

Η θητεία των μελών των Επιτροπών είναι διετής και αρχίζει από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης.

Η Επιτροπή αποτελείται από:

1. Ο Παπαδόπουλος Διονύσιος, Δήμαρχος Δήμου Μεγαλόπολης, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή του τον Μπάζιο Ιωάννη, Αντιδήμαρχο Δήμου Μεγαλόπολης.

2. Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου στον οποίο ανήκει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος παραγωγός και σε περίπτωση που δεν υπάρχει οικείος αγροτικός σύλλογος ο Κολίτσης Δημήτριος υπάλληλος με βαθμό Γ΄ του Δήμου Μεγαλόπολης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή την Καραλέκα Ελένη με βαθμό Γ΄ υπάλληλο του ιδίου Δήμου.

3. Ο Δούβαλης Παναγιώτης, κλάδου ΠΕ Γεωπόνων υπάλληλο του Δήμου Μεγαλόπολης με αναπληρωτριά την Σταθά Αγγελική γεωπόνο ΠΕ9 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αρκαδίας όταν εξετάζεται αίτημα παραγωγού για διάθεση προϊόντων φυτικής παραγωγής, και ο Κόμητας Γεώργιος, κτηνίατρος της Δνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αρκαδίας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Αγαδάκου Μαρία, κτηνίατρο της ιδίας Δ/νσης, όταν εξετάζεται αίτημα παραγωγού για διάθεση προϊόντων ζωϊκής παραγωγής, χωρικής αρμοδιότητας Δνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αρκαδίας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.