Η Επιτροπή για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Τρίπολη

Η Επιτροπή για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 01, 2015 - 10:20
0 σχόλια

Με απόφαση του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή συγκροτήθηκε η Πενταμελής Επιτροπή για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς κατ εφαρμογή του Ν.4039/2012(ΦΕΚ15Α΄) «για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό».

Η Επιτροπή αποτελείται από τους παρακάτω:

· Από δύο μέλη του Πολιτιστικού φιλοζωϊκού συλλόγου Τρίπολης :
1.Κροκιδά Φραντζέσκα
2.Δελφάκη Ιωάννα με αναπληρωματικά αυτών τις Αγγελοπούλου Αγγελική & Μακρή Σταυρούλα .

· Από την κτηνίατρο:
3.Κωτσάκου Ιωάννα με αναπληρωτή αυτής την κτηνίατρο Φάσου Κων/να

· Από τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης :
4. Σταματόπουλο Δημήτριο

· Από την υπάλληλο του Δήμου:
5. Ψιμάρνη Παναγιώτα με αναπληρωτή τον Καρώνη Γεώργιο

Η απόφαση αυτή είναι η τροποποίηση της 273/2015 Απόφασης Δημάρχου περί συγκρότησης Πενταμελούς Επιτροπής για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, μετά από έγγραφο του Πολιτιστικού φιλοζωϊκού συλλόγου Τρίπολης με το οποίο προτείνεται η αλλαγή ενός τακτικού μέλους και από έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Βιώσιμης Γεωργικής Παραγωγής & Κτηνιατρικής,Δ/νση Προστασίας των ζώων ,Φαρμάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.