Η Επιτροπή Ελέγχου καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Επιτροπή Ελέγχου καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου

Φεβρουάριος 28, 2019 - 18:37
0 σχόλια

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αποφάσισε και τροποποιεί την αριθμ. 335854/77850/22.12.2017 (ΑΔΑ: ΩΙΣΗ7Λ1-ΟΚ5) Απόφαση συγκρότησης Επιτροπής Ελέγχου καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου κατά το μέρος που αφορά στο κύριο και αναπληρωματικό μέλος Ιατρών ΕΣΥ της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Ως εκ τούτου, η νέα σύνθεση της Επιτροπής θα αποτελείται από τα κάτωθι μέλη:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
1) Αγγελής Αναστάσιος, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών έργων, ως πρόεδρος της επιτροπής, με αναπληρωτή τον Αδαμόπουλο Κωνσταντίνο, ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης.
2) Ντεϊμεντές Παναγιώτης, Ιατρός Ορθοπεδικής Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας με αναπληρωτή
τον Νικολακέα Περικλή, Ιατρό Ορθοπεδικής της ίδιας Νοσηλευτικής Μονάδας.
3) Δημητρακόπουλο Παναγιώτη, Πυραγό Π.Υ. Καλαμάτας, με αναπληρωτή τον Κυρίτση Ιωάννη, Ανθυποπυραγό Π.Υ. Καλαμάτας.
4) Μάνδαλο Παναγιώτη, Αστυνομικό Υποδιευθυντή (Β΄Υπ/ντής) Δ/νσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, με αναπληρωτή τον Βασιλόπουλο Επαμεινώνδα, Αστυνομικό Υποδιευθυντή (Γ΄Υπ/ντής) Δ/νσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Κατά περίπτωση ορίζεται για την περιοχή δικαιοδοσίας Καλαμάτας ο Ανθυποπλοίαρχος Λιμεναρχείου Καλαμάτας, Παγάνης Ιωάννης, με αναπληρωτή τον Ανθυποπλοίαρχο Τσούλο Σωτήριο. Για την περιοχή δικαιοδοσίας Πύλου, ο Πλωτάρχης Λιμεναρχείου Πύλου Κουκούτσης Λεωνίδας, με αναπληρωτή τον Αρχικελευστή Χαραλαμπόπουλο Χαράλαμπο.

ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Οι αρμοδιότητες και τα καθήκοντα των επιτροπών ελέγχου καταλληλότητας ορίζονται αναλυτικά στο άρθρο 6 του Ν.4479/2017 (ΦΕΚ Α΄94/29-06-2017) σύμφωνα με το οποίο προστίθεται το άρθρο 56Γ στο Ν.2725/1999 Περί Επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων, παράγραφο 2.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.