Η επιστροφή του Νάνου αποτελεί μια νέα μεταγραφή για τον Παναρκαδικό

Η επιστροφή του Νάνου αποτελεί μια νέα μεταγραφή για τον Παναρκαδικό

Ιούλιος 30, 2019 - 21:00
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής με τον Χρήστο Νάνο να κάνει και πάλι την επανεμφάνιση του στο γήπεδο έπειτα από τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Χρήστος Νάνος επέστρεψε και έγινε αποδεκτός με χαρά από τους ανθρώπους του τριφυλλιού δίνοντας το παρών στην πρώτη προπόνηση με τον ίδιο να νιώθει έτοιμος για την μεγάλη του επιστροφή στα γήπεδα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο υγιής Χρήστος Νάνος μπορεί να αποτελέσει μια επιπλέον μεταγραφή και να δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις και ευελιξία στον Θανάση Στάικο και στον καταρτισμό του ρόστερ καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει λύσεις είτε ως κεντρικός αμυντικός, είτε ως αμυντικός μέσος είτε ακόμα και ως επιθετικός καθώς γνωρίζει καλά και την θέση αυτή.

Ο Μεγαλοπολίτης άσος που τραυματίστηκε τον περσινό Αύγουστο σε φιλικό παιχνίδι και έχασε όλη την σεζόν μέσα από τις προπονήσεις και το πρόγραμμα της προετοιμασίας  θα προσπαθήσει να βρει και πάλι τους ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας του.

Τέλος να σημειωθεί πως ο Παναρκαδικός συμπληρώνει τα κομμάτια του μεταγραφικού του παζλ για την στελέχωση του ρόστερ με τους Στασινόπουλο και Ντουντούμη να ντύνονται στα πράσινα ενώ αναμένεται και συνέχεια σε ότι έχει να κάνει με τις κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.