Η επισκευή του ΔΑΚ Τρίπολης προβληματίζει τους Συλλόγους

Η επισκευή του ΔΑΚ Τρίπολης προβληματίζει τους Συλλόγους

Ιούνιος 20, 2018 - 21:10
0 σχόλια

Σε αναμονή βρίσκεται ο αθλητικός κόσμος της Τρίπολης για την επισκευή της οροφής του κλειστού γυμναστηρίου καλαθοσφαίρισης, ύστερα και από την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2018, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου είναι 170.000 ευρώ και αφορά στις απαιτούμενες εργασίες μαζί με τα απαραίτητα υλικά για την αποκατάσταση φθορών της οροφής στο κλειστό γυμναστήριο καλαθοσφαίρισης στο ΔΑΚ με την αποξήλωση των πάνελ πολυουρεθάνης που έχουν υποστεί φθορές και την αντικατάστασή τους με νέα ανάλογης διατομής ή και διαφώτιστα πάνελ για τον καλύτερο φωτισμό του αγωνιστικού χώρου με φυσικό φως, καθώς και την αποκατάσταση απρόσκοπτης απορροής των όμβριων υδάτων στην στέγη του κτιρίου.

Έως τώρα καμία ανακοίνωση δεν υπάρχει από πλευράς του Δήμου για το κλείσιμο του γυμναστηρίου.  Όπως όλα δείχνουν, οι εργασίες δεν πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, έτσι υπάρχει κίνδυνος να αρχίσει η νέα σεζόν στο ΔΑΚ με εργασίες στην οροφή.  Η καθυστέρηση των εργασιών συμπερασματικά σημαίνει ότι οι αρκετοί αθλητικοί σύλλογοι που κάνουν χρήση του Κλειστού, δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν στην ώρα τους τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Ευελπιστούμε κάτι τέτοιο να αποφευχθεί καθώς οι αθλητές των συλλόγων δεν μπορούν να μένουν πίσω στις προπονήσεις τους. Οι διαδικασίες από πλευράς αρμοδίων πρέπει να κυλήσουν ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις για μία επιτυχημένη αθλητική χρονιά. Οι αθλητές της Αρκαδίας έχουν αποδείξει ότι και με τις ελάχιστες παροχές και διευκολύνσεις που έχουν, καταφέρνουν και ξεχωρίζουν και παραδοσιακά διακρίνονται σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, κάνοντας την πόλη ξακουστή και υπερήφανη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.