Η επιλογή Συμπαραστάτη του Πολίτη ξανά στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Η επιλογή Συμπαραστάτη του Πολίτη ξανά στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Μάιος 06, 2015 - 18:00
1 σχόλια

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στις 11 Μαΐου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης.

Επερώτηση της Συμβούλου κ. Αντωνίας Μπούζα με θέμα: «Για την πρωτοβάθμια υγεία στην Μεσσηνία και την έλλειψη αγροτικών γιατρών στη Μεσσηνιακή Μάνη».
Επιλογή Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης (άρθρ. 179 Ν.3852/2010) (εξ αναβολής)
Αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020.

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Στρατηγάκος.

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Ίδρυση μονάδας παραγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων – αρωμάτων – παρασκευασμάτων διατροφής» της ΔΟΥΡΙΔΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ Ε.Ε  στη  θέση Καψάλα της Τ.Κ Χελυδορίου Δ.Ε Ευρωστίνης Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Π.Ε Κορινθίας (εξ αναβολής).

    ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Πελοπίδας Καλλίρης.

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE – PANAFON ΑΕΕΤ με κωδικό θέσης ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – 1105648 που βρίσκεται στην θέση με τοπωνύμιο «Παναγιά Γιάτρισσα» του Δ Δυτικής Μάνης της ΠΕ Μεσσηνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη.

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Τροποποίηση – αναβάθμιση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της WIND HELLAS Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ, που βρίσκεται στη θέση «Ζαρναούρα» πλησίον ΤΚ Χρυσοκελλαριάς του Δ Πύλου Νέστορος ΠΕ Μεσσηνίας.

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη.

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Τροποποίηση του σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE – PANAFON ΑΕΕΤ, με κωδικό θέσης «1000453 Φοινικούντα» που βρίσκεται στη θέση «Ζαρναούρα» πλησίον ΤΚ Υάμειας του Δ Πύλου Νέστορος ΠΕ Μεσσηνίας.

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη.

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE, που βρίσκεται σε εκτός σχεδίου περιοχή, στο ύψωμα «Μαυροβούνι», του Δ Πύλου Νέστορος της ΔΕ Κορώνης, ΠΕ Μεσσηνίας.

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη.

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ, με κωδικό θέσης ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ ΒΟΡΕΙΑ, στη θέση «Αυτοκινητόδρομος Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας Χ.Θ. 53+800», του Δήμου Άργους - Μυκηνών, ΠΕ Αργολίδας.

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Υδροδότηση Ασίνης – Τολού – Δρεπάνου – Κάντιας – Ιρίων της ΠΕ Αργολίδας  της Περιφέρειας Πελοποννήσου. (εξ αναβολής)

    ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Αποχετευτικό δίκτυο και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Οικισμού Λεβιδίου» της ΔΕΥΑ Τρίπολης, στη θέση ‘‘Άγιος Τρύφων’’ της ΤΚ Λεβιδίου, Δ Τρίπολης ΠΕ Αρκαδίας.

    ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Έγκριση τροποποίησης της αρ. 542/2014 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, περί έγκρισης δαπάνης και διάθεσης πίστωσης σε βάρος του π/υ οικονομικού έτους 2015 ΠΕ Λακωνίας, για την αύξηση του παγίου χορηγήματος καθαριότητας λόγω αυξημένων αναγκών καθαρισμού των εντός έδρας υπηρεσιών της ΠΕ Λακωνίας.

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.

Ορισμός μελών στην Επιτροπή Παρακολούθησης και παραλαβής της πράξης «Εκτίμηση των επιπτώσεων στον πυθμένα του κόλπου Βατίκων από την αγκυροβολία δεξαμενόπλοιων», που θα πραγματοποιηθεί με προγραμματική σύμβαση με το ΕΛΚΕΘΕ.

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.

Ορισμός νέων μελών για την παρακολούθηση της Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Δήμο Δυτικής Μάνης και με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο ΤΚ Αγίου Νικολάου Δήμου Δυτικής Μάνης, για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου» στον οικισμό Άγιος Δημήτριος ΤΚ Αγίου Νικολάου του Δ. Δυτικής Μάνης.

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη.

Έγκριση σκοπιμότητας και όρων του Συμφώνου Συνεργασίας για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους (ΤΕΒΑ – FEAD).

    ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Ελένη Αλειφέρη και Θεοφάνης Στεφανόπουλος.

Έγκριση εκτέλεσης του έργου μεταφοράς των μαθητών χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου (Π.Ε. Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας) για τα σχολικά έτη 2015-2016 και 2016-2017  με τη  διαδικασία  ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού  διαγωνισμού.

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Έγκριση πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (δύο μηνών) για την ΠΕ Κορινθίας.

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης.

Έγκριση πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την ΠΕ Αρκαδίας.

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Έγκριση 1ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Ιδίων Πόρων της Π.Ε. Αργολίδας.

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

Έγκριση 3ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Κ.Α.Π. Π.Ε. Αρκαδίας.

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Εισήγηση για τροποποίηση κατανομής πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ - ΣΑΕΠ526, «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ» με κωδικό 2014ΕΠ52600001.

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Εισήγηση για κατανομή πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ - ΣΑΕΠ526, «ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΠΡΑΝΩΝ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ» με κωδικό 2014ΕΠ52600012, σε υποέργο

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.