Η επιλεκτική ευαισθησία του κομματόσκυλου

Η επιλεκτική ευαισθησία του κομματόσκυλου

Σεπτέμβριος 16, 2017 - 09:51
2 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Κάποιοι πρέπει να προσέξουν πολύ μην την πατήσουν την αντικειμενικότητά τους που την έχουν τιτανοτεράστια και φάνε καμία γλίστρα στη Γλυφάδα στο πετρέλαιο που σκόρπισε το σαπάκι.

Κατά τα λεγόμενα και τα γραφόμενα των πληρωμένων κομματόσκυλων στο Διαδίκτυο, αν κυβερνούσε ο Κούλης ή η Φώφη, δεν θα ναυαγούσαν σαπάκια στις θάλασσές μας και αν γέμιζε πετρέλαιο το Αιγαίο, θα καθάριζαν με στιλ!

Επειδή ο Κούλης και η Φώφη έχουν υπερδυνάμεις! Επειδή ο Κούλης και η Φώφη νοιάζονται, είναι πάντοτε σε ετοιμότητα, γνωρίζουν τον μηχανισμό απ' έξω και ανακατωτά...

... και είναι σκληροί με τη βρωμιά και με τα δύσκολα λίπη!

Καθ' ότι με Τσίπρα ακόμα τρίβουμε, ενώ με Κούλη θα είχαμε καθαρίσει και θα κάναμε ήδη μπάνιο στον Σαρωνικό!

Γέμισε ο τόπος κομματόσκυλα που προφανώς έχασαν τη θεσούλα τους και για να εκπληρώσουν το «τάμα» και για να γεμίσουν τον χρόνο τους, κάνουν trolling στο Διαδίκτυο.

Πολλά είναι τα ράμματα για τη γούνα του Αλέξη, μας έχει φλομώσει στο ψέμα, αλλά για στάκα, βρε άθλιοι: Από τη μία υποστηρίζετε στεγνά την «επένδυση» στις Σκουριές -χωρίς να έχετε ιδέα για το τι παίζεται εκεί και την οικολογική καταστροφή που έρχεται- και από την άλλη σταυρώνετε τον Τσίπρα επειδή βούλιαξε ένα σαπάκι -λες και δεν έχει ξαναγίνει! Και αντί να φωνάζετε για να αποκτήσουμε νόμους που να προστατεύουν επιτέλους το περιβάλλον, σαν τους ιθαγενείς πέφτετε κάτω στα τέσσερα και προσκυνάτε την El Dorado!

Αν η El Dorado είχε χύσει το μαζούτ στον Σαρωνικό θα ήταν όλα καλά, ψευτοοικολόγοι της συμφοράς;.,

Ειδήσεις: 
Tags: 

2 Σχόλια

Πως γράφουν αυτά που γράφουν τα τρολλάκια; μου θυμίζει μέθοδο Γκέμπελς. Κάποιος τους βάζει, με τι αντάλλαγμα άρα γε;

Αν ειχε γεμίσει με μαζούτ ένα νησάκι της άγονης γραμμής ,η κανένα ψαροχώρι της Πελοπόννησου ΔΕΝ θα έτρεχε τίποτα !Τωρα βλέπεις μολύνθηκαν όλες οι παραλίες που πηγαίνει ολο το Αφάν κατε και λιάζεται και ειναι έτοιμοι για να ξεσπάσει πόλεμος !Βουλα-Γλυφάδα , και όπου άλλου μένουν οι εκλεκτοί του κοινοβουλίου και του επειχηρηματικου κόσμου !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.