Η Ενορία Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης έκοψε την πίτα της (pics,vid)

Η Ενορία Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης έκοψε την πίτα της (pics,vid)

Ιανουάριος 24, 2019 - 10:10
0 σχόλια

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ενορίας της Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Η αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ήταν κατάμεστη ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού καθώς και στο Σύλλογο Γυναικών για την δουλειά που έχουν κάνει και για ό,τι προσφέρουν στην περιοχή τους αλλά και σε όλους όσοι βοηθούν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας που βρέθηκε εκεί τόνισε:

"Ο Ιερός Ναός της Αγίας Αικατερίνης εκτός από λίκνο Ορθοδοξίας αποτελεί και ένα κόσμημα για την πόλη της Τρίπολης,

Εμείς ως Περιφέρεια Πελοποννήσου είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες και όλα τα έργα που έχουμε εντάξει για Εκκλησίες και Μοναστήρια πλέον βρίσκονται σε διαδικασία εκτέλεσης.

Ένα εκ των έργων αυτών είναι και η ανάπλαση της πλατείας της Αγίας Αικατερίνης, προϋπολογισμού 50 χιλιάδων ευρώ. Έχει εξασφαλιστεί η πίστωση των 50 χιλιάδων ευρώ, έχει συναφθεί η αναγκαία προγραμματική σύμβαση με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και ίσως και πριν το Πάσχα το έργο θα έχει ξεκινήσει.

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, αισιοδοξία, χαρές, ειρήνη, αλληλεγγύη, αγάπη και δημιουργία."

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Η Ενορία Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης έκοψε την πίτα της


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.