Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας καταδικάζει την κρατική βία εναντίον των εκπαιδευτικών

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας καταδικάζει την κρατική βία εναντίον των εκπαιδευτικών

Ιανουάριος 13, 2019 - 13:24
2 σχόλια

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Αρκαδίας καταδικάζει το βίαιο χτύπημα της απεργιακής κινητοποίησης των εκπαιδευτικών εναντίον του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για το νέο σύστημα διορισμών (Παρασκευή 11/1/2019). 

Οι κλούβες των Μ.Α.Τ που χρησιμοποίησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ¬-ΑΝΕΛ εναντίον των δασκάλων και των καθηγητών που διαμαρτύρονταν για το δικαίωμα τους για δουλειά στο δημόσιο σχολείο.

Η άγρια καταστολή που ακολούθησε έδειξε το αληθινό πρόσωπό της Κυβέρνησης.Διέκοψε την πορεία προς το Μαξίμου  με χημικά και τραυματίες αλλά χειρότερα το  νομοσχέδιο κλείνει το δρόμο προς τη δουλειά και στη ζωή σε χιλιάδες Αναπληρωτές . 

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

 

Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γ. Γραμματέας

Ζαφειρόπουλος Πάνος                                                     Κρατημένος Ιωάννη


2 Σχόλια

Το στεφάνι που βεβήλωσε ο καθηγητής απέδιδε τιμή σε νεκρούς. Οφείλατε πρώτα να "δώσετε" τον δράστη ή αν δεν το ξέρετε να αποδοκιμάσετε την πράξη του και μετά να πείτε οτιδήποτε. Αλλά ξέχασα είστε λειτουργοί του δημοσίου!

Εσείς της δημόσιας εκπαίδευσης πρέπει να αναφέρεστε και σε δημόσια βία. Η ιδιωτική (των μπράβων) είναι η κακή, όπως και η παιδεία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.