Η έλλειψη χώρου διαφήμισης στερεί μεγάλες θεατρικές παραστάσεις από το κοινό της Τρίπολης

Η έλλειψη χώρου διαφήμισης στερεί μεγάλες θεατρικές παραστάσεις από το κοινό της Τρίπολης

Μάιος 24, 2018 - 22:08
7 σχόλια

Το θέμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού και των εκδηλώσεων που κάνει ο Δήμος έθεσε ο κ. Λάζαρης στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Πέμπτη.

«Δεν έχω να πω πολλά, αλλά σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να ήταν ο δήμαρχος εδώ για να δίνει απαντήσεις. Δεν θα επαναληφθώ, σε θέματα που απασχολούν τους δημότες και έθεσαν οι επικεφαλής των παρατάξεων που μίλησαν νωρίτερα, αλλά θα θέσω το θέμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού.»

«Είχαμε πει ότι από νωρίς θα πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός. Έχει γίνει κάποιο πρόγραμμα; Έχουμε κλείσει κάποιες βασικές εκδηλώσεις και παραστάσεις; Και αν όχι πρέπει να δράσουμε τάχιστα, γιατί βλέπουμε ότι σε πλησιέστερους Δήμους υπάρχουν ηχηρά ονόματα καλλιτεχνών τα οποία ο κόσμος τα επιλέγει για τη διασκέδασή του.»

«Υστερούμε σε θέμα διοργάνωσης και διαφήμισης», είπε κλείνοντας ο κ. Λάζαρης.

Την απάντηση έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βρέντας αναφέροντας: «Πολλές είναι οι προτάσεις από πολλά παιδιά από την Τρίπολη που θέλουν να κάνουν κάτι για την πόλη τους».

Το μόνο πρόβλημα με τις μεγάλες παραστάσεις έχει να κάνει με τις θέσεις διαφήμισης που δεν υπάρχουν στον Δήμο. Όπως αναφέρουν οι παραγωγές, δεν υπάρχει επαρκής και κατάλληλος χώρος για την προώθηση της δουλειάς τους, έτσι δεν επιλέγουν  να δώσουν παραστάσεις για το κοινό της Τρίπολης.

«Θα μεριμνήσουμε σχετικά», είπε κλείνοντας.


7 Σχόλια

ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΣΠΥΡΟ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Ναι, οι χώροι διαφήμισης σας φταίνε. Το ότι σας φτύνει ένας δήμος ολόκληρος, δεν το βλέπετε. Ακόμα και τα αδέσποτα της Πετρινού σας ρίχνουν ροχάλες, κάθε φορά που σας παίρνουν χαμπάρι. Τόσο άχρηστοι δεν έχουν περάσει ποτέ από το δήμο. Δεν σας θέλουμε ρε ανίκανοι! Ουστ, ξεκουμπιστείτε από δω! Πότε νά'ρθουν οι εκλογές Παναγία μου να σας στείλουμε στο δι@ολο!

01:54 Τράβα πέσε για ύπνο τέτοια ώρα ρε αργόσχολο καραγκιοζάκι, που θα κάνεις και σχόλια! Γιατί δηλαδή, πρέπει να ανήκουμε κάπου; Δεν μπορούμε να κάνουμε αρνητικά σχόλια για τη χειρότερη δημοτική αρχή που έχει περάσει ποτέ από την πόλη; Απορώ πάντως με το μυαλό μερικών από σας, που υποστηρίζουν αυτούς τους πουθενάδες, αγράμματους και κομπιναδόρους της δημοτικής αρχής. Τί στο διάολο σας ποτίζουν, μ@λ@κόζουμο;

Κοιμηθείτε ήσυχοι συμπολίτες... ΘΑΑΑΑΑ μεριμνήσουν όπως μερίμνησαν για όλα τα θέματα του δήμου τα τελευταία 4 χρόνια...

Αααααααααα! Γι' αυτό πάνε άκλαυτες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Τρίπολη επί Παυλή! Δεν υπάρχει χώρος να διαφημιστούν, ρε παιδιά! Και δεν μας το λέτε τόσον καιρό; Ρε φούμοοοοοοοο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.