Η «εκτόξευση» του Ολυμπιακού Λεωνιδίου με αριθμούς

Η «εκτόξευση» του Ολυμπιακού Λεωνιδίου με αριθμούς

Μάρτιος 07, 2019 - 10:34
0 σχόλια

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου είναι δίχως αμφιβολία η πιο φορμαρισμένη ομάδα στον δεύτερο γύρο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο Αρκαδίας.

Οι ερυθρόλευκοι με την νίκη τους επί του Μαντινειακού έφθασαν τους 22 βαθμούς και ανέβηκαν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ουσιαστικά αγκαλιάσει την παραμονή με τον στόχο πια να αναπροσαρμόζεται αναζητώντας πια το καλύτερο πλασάρισμα στο τέλος της σεζόν.

Η άνοδος του Ολυμπιακού Λεωνιδίου στον δεύτερο γύρο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή αφού η ομάδα έχει εκτινάξει τους αριθμούς της έχοντας 4 νίκες σε 5 παιχνίδια (μοναδική ήττα από την πρωτοπόρο ΑΕΚ στην Τρίπολη) κερδίζοντας Ορχομενό, Πανθυρεατικό, και Μαντινειακό εντός και τον Απόλλωνα Τυρού εκτός.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου έχει πετύχει 15 τέρματα στους τελευταίους πέντε του αγώνες φθάνοντας συνολικά τα 26 (θεαματική επιθετική συγκομιδή στο δεύτερο), ενώ έχει δεχθεί 8 και συνολικά 33 στο πρωτάθλημα.

Ασφαλώς μεγάλο ρόλο σε αυτό έχουν παίξει οι χειμερινές μεταγραφές του Ολυμπιακού Λεωνιδίου καθώς οι Μπαρμπόσα και Αβίντογλου μαζί με τον Πυργή που είναι από την αρχή της χρονιάς αποτελούν φονική τριπλέτα για τις αντίπαλες άμυνες.

Ο Πυργής, που είναι και ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και δεύτερος του πρωταθλήματος με 9 τέρματα, και πραγματοποιεί μια πάρα πολύ καλή σεζόν, βρήκε στηρίγματα στους Μπαρμπόσα και Αβίντογλου, με τον Αθηναίο επιθετικό μάλιστα να μετράει 6 γκολ σε 5 αγώνες πρωταθλήματος.

Εκτός όμως από την εκπληκτική πορεία του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μία πρόκληση μπροστά του που ακούει στο όνομα κύπελλο. Το 3-2 στην Τρίπολη του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της Σαββατιάτικης ρεβάνς του Λεωνιδίου.

Δίχως αμφιβολία ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου είναι η ομάδα που τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχει καταφέρει να πάρει αποτελέσματα που προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση και να αποτελεί πια ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.