Η Εκκλησία πήρε θέση απέναντι στον Βελόπουλο για τις «επιστολές» του Χριστού

Η Εκκλησία πήρε θέση απέναντι στον Βελόπουλο για τις «επιστολές» του Χριστού

Ιούνιος 30, 2019 - 18:45
3 σχόλια

«Όποιος εμπορεύεται ή καπηλεύεται ιερά κειμήλια και μυθώδεις διηγήσεις του Χριστού, των οποίων η πλαστότητα είναι προφανής, δεν ανήκει στο πλήρωμα της Εκκλησίας». Η Εκκλησία με την παρέμβαση αυτή, την οποία έκανε ο Επίσκοπος Αμορίου Νικηφόρος, που υπάγεται απευθείας στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, παίρνει πλέον δημόσια θέση για τις ψεύτικες επιστολές του Χριστού τις οποίες ο Κ. Βελόπουλος, επικεφαλής του κόμματος Ελληνική Λύση, έλεγε ότι πουλούσε στις τηλεοπτικές του εκπομπές.

«Έχουμε καθήκον να παραμένουμε πιστοί στη διδασκαλία, χωρίς να παρασυρόμεθα από ψευδαδέλφους που δυστυχώς και στην εποχή μας προβάλλουν ως αληθή τα κίβδηλα και πλαστά», είπε ο κ. Νικηφόρος φωτογραφίζοντας ευθέως τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης. «Όποιοι, είτε παρουσιάζοντας και προωθώντας μυθώδεις διηγήσεις ως εκπορευόμενες από τον ίδιο τον Χριστό, είτε επικαλούμενοι δήθεν ιερά κειμήλια, των οποίων η πλαστότητα είναι προφανής, θέτουν τον εαυτό τους εκτός του πληρώματος της Εκκλησίας. Ο,τι είναι αληθινό και γνήσιο παρεδόθη από τους Αποστόλους και διεσώθη εντός της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Κανείς, λοιπόν, δεν δύναται να επικαλείται ψευδή στοιχεία όπου στις ημέρες μας μπορεί να καθίστανται ακόμη και προϊόντα εμπορίας και καπηλείας, ενίοτε ακόμη και προεκλογικής, εις βάρος των απλών ανθρώπων», τόνισε.


3 Σχόλια

Θα περίμενα από ανώτερους στην ιεραρχία κληρικούς να γνωρίζουν το συντακτικό της ελληνικής γλώσσας.

Στο βωμό του πολιτικού τυχοδιωκτισμού θυσιάζονται τα πάντα. Το ΛΑΟΣ 2 θέλει να παραπλανήσει τους πατριώτες. Είναι το ειδικό μαντρί της ΝΔ για τα μαύρα πρόβατα που της έφυγαν+ΑΝΕΛίτες. Φιλοδοξούν να καταφέρει να εκλεγεί και να τους πάει την προίκα πίσω.

Τους κλέβει πελάτες ο Κυριάκος και γι αυτό διαμαρτύρονται! Ρε μην φοβάστε, όσο σανό και να φάει ο Έλληνας δεν χορταίνει, έχει ψωμί για όλους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.