Η εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης (pics,vid)

Η εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης (pics,vid)

Μάρτιος 03, 2019 - 15:39
0 σχόλια

Η πιο επιτυχημένη εκδήλωση της χρονιάς ανήκει στον Σύλλογο Κυνηγών Μεγαλόπολης , αφού η χθεσινή διοργάνωση γέμισε ασφυκτικά το κτήμα Μανιάτη και κράτησε το γλέντι μέχρι το πρωί!

Οι κυνηγοί της Μεγαλόπολης έχουν από τους πιο ενεργούς και μαζικούς συλλόγους της Πελοποννήσου και αυτό φαίνεται και στις εκδηλώσεις που κάνουν αλλά και στην συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες.

Ο αγώνας που έδιναν τα μέλη του Δ.Σ. χθες βράδυ ήταν να καταφέρουν να τακτοποιήσουν όσους πιο πολλούς μπορούσαν, αφού η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Είναι σίγουρο ότι πολλοί δεν κατάφεραν να βρουν κάθισμα και ο πρόεδρος με τα υπόλοιπα μέλη έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό αλλά δεν υπήρχε πλέον διαθέσιμη ούτε μια καρέκλα και ζήτησαν μια μεγάλη συγνώμη από όσους δεν μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν.

Το γλέντι όπως γράψαμε κράτησε μέχρι το πρωί, η συμμετοχή της νεολαίας επίσης ήταν πολύ μεγάλη και η ορχήστρα , ο Γιώργος Βελλισάρης, ο Σωτήρης Κόκκορης και η Γιώτα Κόκκορη και τα παιδιά της Μεγαλόπολης ήταν υπέροχοι.

Πολλές παρουσίες στην εκδήλωση από τους κυνηγούς, από τις αρμόδιες υπηρεσίες και φυσικά από την τοπική αυτοδιοίκηση που βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Παρόντες πρώην πρόεδροι του Συλλόγου, εκπρόσωποι του Δασαρχείου Τρίπολης και εκπρόσωποι της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. Είδαμε επίσης τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης κ. Βασίλη Βασιλόπουλο με τον Διευθυντή ορυχείων κ. Χρήστο Καβουρίνο και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου κ. Αντώνακα.

Το παρόν έδωσαν ο Γιώργος Παπαηλιού, ο Πέτρος Τατούλης, ο Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Γιώργος Ρουμελιώτης, η Εύη Τατούλη, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μεγαλόπολης Αλεξόπουλος, Μιχόπουλος, Τσιριγώτης και Χριστογιαννόπουλος, οι υποψήφιοι περιφ.σύμβουλοι Κατσίρης Γιάννης, Παπαντωνίου Κλειώ, Παπαδόπουλος Διονύσιος, Μπούρας Παναγιώτης και Τσουμπλέκα Ελένη.

Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Μάριο Κιντή και τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχία της εκδήλωσης και όλες τις δράσεις που κάνουν.

Δείτε τους λαχνούς που κερδίζουν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς στο τέλος του άρθρου , κάτω από τις φωτογραφίες.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

Χορός Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης 2019


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.