Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. συγχαίρει τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Γιάννη Καστρίτη

Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. συγχαίρει τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Γιάννη Καστρίτη

Μάρτιος 13, 2018 - 11:59
0 σχόλια

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του στον Γιάννη Καστρίτη, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Νέων Ανδρών (U20) και του εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι ένας ακόμα «πρεσβευτής» του μπάσκετ της περιοχής μας, καθώς προέρχεται από τις ομάδες μπάσκετ της Τρίπολης (Αρκαδικός, ΓΣ Αρκαδίας) και που αν και μικρός σε ηλικία, έχει σημειώσει ήδη σημαντικές επιτυχίες με τις ομάδες που έχει εργαστεί μέχρι σήμερα στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο (Αρκαδικός, Τρίκαλα, Κύμη).

Οι γνώσεις του πάνω στο άθλημα και η εργατικότητά του στο γήπεδο, είναι τα στοιχεία που τον διακρίνουν και αποτελούν παράλληλα σημαντικά εφόδια, στην προσπάθεια του να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε νέες μεγάλες επιτυχίες.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.