Η εικαστική παρέμβαση του Δημήτρη Ταλαγάνη στα Λαγκάδια

Η εικαστική παρέμβαση του Δημήτρη Ταλαγάνη στα Λαγκάδια

Ιούλιος 30, 2016 - 15:22
0 σχόλια

Η εικαστική παρέμβαση του Δ. Ταλαγάνη στην αυλή του Αι Γιώργη στα Λαγκάδια υπό τους ήχους της βυζαντινής μουσικής μας παράδοσης, της μουσικής του Μ. Θεοδωράκης και των σφυροκάλεμων των πελεκάνων της πέτρας.

Σε μοναδική αντίστιξη με το φυσικό περιβάλλον και τον οικισμό. Σήμερα μετά τη σημαντική ημερίδα, τα επίσημα εγκαίνια με τη φιλική συμμετοχή και της Γιώτας Βέη.

Σάββατο 30 Ιουλίου, 21.00: Εγκαίνια της εικαστικής παρέμβασης στην αυλή του Αϊ Γιώργη απ’ τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη. Θα ακολουθήσουν δημοτικά τραγούδια με τη μεγάλη ερμηνεύτρια της δημοτικής μουσικής μας παράδοσης Γιώτα Βέη (φιλική συμμετοχή).  Το πρόγραμμα της ημερίδας και της τελετής των εγκαινίων θα παρουσιάσει η κ. Σοφία Χηνιάδου – Καμπάνη, Ειδική Σύμβουλος, Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.