Η ειδική βαθμολογία των ομάδων της Α' Αρκαδίας στα εντός και εκτός έδρας τους παιχνίδια

Η ειδική βαθμολογία των ομάδων της Α' Αρκαδίας στα εντός και εκτός έδρας τους παιχνίδια

Φεβρουάριος 06, 2020 - 15:02
0 σχόλια

Σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι το εφετινό της Α' Αρκαδίας όπου πέντε ομάδες διεκδηκούν τον τίτλο και έξι δίνουν την μάχη της παραμονής τα πάντα έχουν την δική τους ξεχωριστή αξία και σαφώς οι επιπλέον λεπτομέρειες παίζουν τον ρόλο τους.

Έπειτα από 15 αγωνιστικές το Λεωνίδιο είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έναν βαθμό πάνω από τον δεύτερο Ερμή Μελιγούς ενώ ένα τρενάκι τριών ακόμα ομάδων που αποτελείται από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου, τον Πανθυρεατικό και την Δημητσάνα ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.

Λεπτές όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι οι ισοροπίες και από την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα όπου και συναντάμε την Τεγέα εως και την 11 που είναι ο Ορχομενός καθώς και στην μάχη της παραμονής τα πάντα μοιάζουν να είναι ανοιχτά.

Η ΕΠΣ Αρκαδίας με ειδικούς βαθμολογικούς πίνακες μας δείχνει την κατάταξη των ομάδων στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας τους παιχνίδια αναλόγα πάντα με την βαθμούς που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής.

Η καλύτερη έδρα και η ομάδα που έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθούς στο σπίτι της είναι το Λεωνίδιο το οποίο μετράει 7 νίκες και 1 ήττα (από τον Ερμή Μελιγούς) ενώ την δεύτερη καλύτερη έδρα έχει ο Πανθυρεατικός έχοντας συγκεντρώσει τους 20 από τους 29 συνολικούς του βαθμούς με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Σχετικά τώρα με τα εκτός έδρας παιχνίδια ο Ερμής έχει μαζέψει μακριά από την Μελιγού τους πιο πολλούς βαθμούς που είναι 15 από τους 33 που έχει συνολικά έχοντας 5 διπλά και 3 ήττες με τον Ολυμπιακό να είναι δεύτερος στην συγκεκριμένη κατηγορία με 12 βαθμούς εκτός Λεωνιδίου έχοντας 4 νίκες και 4 ήττες.

Η βαθμολογική κατάταξη των εντός έδρας αγώνων των ομάδων της Α' Αρκαδίας

 

Η βαθμολογική κατάταξη των εκτός έδρας αγώνων των ομάδων της Α' Αρκαδίας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.