Η Εγκατάλειψη - Ο Νερόμυλος του Παυλόπουλου στο Βαλτεσινίκο (vid)

Η Εγκατάλειψη - Ο Νερόμυλος του Παυλόπουλου στο Βαλτεσινίκο (vid)

Δεκέμβριος 03, 2018 - 09:36
0 σχόλια

Ο νερόμυλος του Παυλόπουλου

Οι περισσότεροι από εδώ ίσως δεν γνωρίζουν αυτό το μέρος. Αλλά δεν έχει καμία σημασία. Όπως έχω προαναφέρει αυτό το μέρος (είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στο χωριό μου, το Βαλτεσινίκο.

Ο νερόμυλος του Παυλόπουλου που παραχωρήθηκε στον Άγιο Γεώργιο. Γι’ αυτόν τον μύλο "γίνεται προσπάθεια " να αναστηλωθεί και να λειτουργεί περιοδικά. Ακόμη όμως τίποτα) Βλέποντας τον όμως πήρα αυτή την απόφαση να βγάλω ένα βίντεο, με σκοπό την προβολή του. Είναι το μόνο που μπορώ να κάνω.. Είτε το κάνω καλά είτε όχι.... Αν δε σας κάνει κόπο αφιερώστε 4 λεπτά απ' το χρόνο σας.!!

Μιλώντας με τους υπεύθυνους : έχει ήδη εκπονηθεί μελέτη αποκατάστασης και λειτουργίας του νερόμυλου της δεξαμενής υδρομάστευσης και ενός χιλιομέτρου αύλακος. ύστερα από αυτά με ενέργειες των υπεύθυνων χαρακτηρίστηκε ως μνημείο με φ. ε. κ. από την υπηρεσία νεότερων της Πάτρας και πλέον αναμένεται ένταξή του σε πρόγραμμα. πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς τις διαδικασίες αυτές δεν κινείτε τίποτα.  Εκτός αν διατεθεί το ποσό αυτό από κάποιον φορέα ή ιδιώτη και πάλι σε συνεργασία με τις αρχές .

ʏᴏᴜᴛᴜʙᴇ: ᴢᴀғ ᴢᴀғᴇɪʀᴏᴘᴏᴜʟᴏs

Video: 

- Η Εγκατάλειψη - Ο Νερόμυλος του Παυλόπουλου _ Βαλτεσινίκο Αρκαδίας | Zaf Zafeiropoulos | mini film


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.