Η έδρα στοί(Χ)ειωσε και πάλι τον Αστέρα

Η έδρα στοί(Χ)ειωσε και πάλι τον Αστέρα

Μάρτιος 19, 2017 - 19:12
5 σχόλια

Ο Αστέρας για ένα ακόμα παιχνίδι στην Τρίπολη δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»  στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με την ισοπαλία να δίνει αγωνία να παραταση στο κιτρινομπλέ στρατόπεδο.

Η αρκαδική ομάδα έχασε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο που θα τις έδινε μεγάλη βαθμολογική ανάσα και θα την έφερνε πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής μη μπορώντας και πάλι να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και έτσι να μένει το 1-1 με τους Ηπειρώτες.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ανοίγει το σκορ με τον Ζάιρο στο 26’ και τον Αστέρα Τρίπολης να ισοφαρίζει με τον Μανιά τον αγώνα στο 70’ μετά από πολύ ωραία προσπάθεια και ασιστ του Κώτσιρα΄και να σπαταλά τις ευκαιρίες που δημιούργησε να κάνει την ανατροπή.

Στο πρώτο μέρος ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει με σουτ του Καλτσά, σουτ του Μανιά και κοντινή κεφαλιά του Mazza, αλλά και με φάουλ του Mazza στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά ο Πασχαλάκης πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις. 

Ο ΠΑΣ αξιοποίησε την αμυντική αδράνεια του ΑΣΤΕΡΑ στο 27' και ο Conde με ωραίο σλάλομ απέφυγε κάθε αντίπαλο που βρήκε στην κούρσα του και πάσαρε στον Jairo. Αυτός από κοντινή θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν κλειστεί στο μισό γήπεδο, αλλά μια ωραία ενέργεια του Κώτσιρα (ο οποίος αναδείχθηκε και Badounas MVP) και μια άψογη εκτέλεση του Μανιά διαμόρφωσαν το τελικό 1-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: 90. Donnarumma, 3. Haiduchyk (54' Κώτσιρας), 25. Μπέρτος, 33. Selin, 18. Γιαννούλης, 13. Τσουκαλάς, 21. Δημούτσος, 23. Καλτσάς (39' Ιωαννίδης), 20. Fariña, 7. Mazza (78' Κυριακόπουλος), 11. Μανιάς 

ΠΑΣ: 1. Πασχαλάκης, 4. Μπέριος, 3. Lila, 2. Μπουκουβάλας (91' Καρανίκας), 7. Γιάκος, 6. Μιχαήλ, 17. Nadales (82' Κοροβέσης), 8. Τζημόπουλος, 11. Αcosta, 10. Jairo, 9. Conde (66' Κοζορώνης)

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Το ξαναλέμε : Bαριά άρρωστη η ομάδα ... Πολύ ΜΙΚΡΟΙ οι παίχτες για την ιστορία του Αστέρα ... Χρειάζεται ριζική ανακύκλωση ..... Οποιοσδήποτε να έρθει για προπονητής , πάλι τα ίδια χάλια θα βλέπουμε .... Δυστυχώς δεν άξιζε τέτοια πορεία και ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ για την ομάδα και την Πόλη.... Η ευθύνη της διοίκησης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ... Απορία όλων είναι πώς για 9 χρόνια ο Αστέρας μεσουρανούσε στη Λίγκα και τώρα παραπαίει ! Δώστε πειστικές εξηγήσεις κύριοι αρμόδιοι ...

O αστερας θελει προπονητη τεχνικο διευθυντη παικτες και ανθρωπους που να γνωριζουν απο μπαλλα ,οχι απο αλλες δουλειες ,να σου δινει τον αγωνα ο ΠΑΣ και να μη μπορεις να κερδισεις ,βεβαια βολευε και το χ στην ξανθη ,το εχω ξαναγραξψει η κ20 εχει καλυτερους παικτες απο αυτα τα ψοφια αλογα

Μέχρι το τέλος έτσι θα πηγαίνει η ομάδα ! Μόνο με θαύμα θα μείνει στην κατηγορία ! Από εδώ και στο εξής θα παρακαλάμε να χάνουν η ΑΕΛ , ο Λεβαδειακός, ή Βέροια και ο Ηρακλής !!! Εκεί φτάσαμε ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.