Η Δόξα έκανε το καθήκον της

Η Δόξα έκανε το καθήκον της

Μάιος 14, 2017 - 18:00
0 σχόλια

Η Δόξα επικράτησε με 2-1 του Παναργειακού στην Μεγαλόπολη στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής μετά την νίκη και του Ζευγολατιού επί του Αιολικού με 2-0.

Δόξα Μεγαλόπολης και Ζευγολατιό είναι ισόβαθμοι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με την αρκαδική ομάδα να ταξιδεύει στον Αιολικό ενώ οι Κορίνθοιοι να αγωνίζονται εκτός έδρας με την Αχαϊκή στο φινάλε του πρωταθλήματος με την ισοβαθμία να ευνοεί το Ζευγολατιό.

Στον αγώνα τελικός κόντρα στον Παναργειακό η Δόξα Μεγαλόπολης έδειξε χαρακτήρα παίρνοντας την νίκη με σκορ 2-1. Νάνος στο 15’ και Νίκος Λυμπερόπουλος στο 75’ οι σκόρερ για την ομάδα του Ηλία Κατσούλα με τους «Λύκους» να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Παναγιωτόπουλο στο 69’.

 Δόξα Μεγαλόπολης: Χρήστου, Γ. Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας (89' Α. Ασημακόπουλος), Δρόσος (57' Γκ. Πέπα), Κατσαρός, Πρίκας, Ν. Λυμπερόπουλος (91' Ο. Πέπα), Δ. Λυμπερόπουλος 

Παναργειακός: Τσέλιος, Φασούλης (86' Ζέρβας), Στασινόπουλος, Σιάτρας (90' Βαρότσης), Φίλης, Ζαχαράκης, (46' Πολιανίδης) Κατσίρης, Καλύβας, Καρέλης, Καλογέρης, Παναγιωτόπουλος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.