Η Δόξα Δράμας του Βεργέτη διαμαρτυρήθηκε γιατί ο Βόλος χρησιμοποίησε μπάλες υψηλής ποιότητας

Η Δόξα Δράμας του Βεργέτη διαμαρτυρήθηκε γιατί ο Βόλος χρησιμοποίησε μπάλες υψηλής ποιότητας

Φεβρουάριος 18, 2019 - 19:14
0 σχόλια

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μια αστείρευτη πηγή αναφορικά του τι μπορεί να εφεύρει κάποιος για να σε εκπλήξει όλο και περισσότερο κάθε φορά.

Στον αγώνα της Football League ανάμεσα στον Βόλο και την Δόξα Δράμας έλη της διοίκησης της Δόξας σύμφωνα με δημοσιεύματα και με τα ρεπορτάζ που βγαίνουν από την αναμέτρηση διαμαρτυρήθηκαν και ψάχτηκαν για ένσταση εξαιτίας της ποιότητας της μπάλας που χρησιμοποιήθηκε! 

Ναι συνέβη λοιπόν και αυτό! Ο Βόλος κέρδισε την Δόξα 2-1 αλλά η ομάδα της Δρόμας έχει τα δικά της παράπονα τονίζοντας πως η μπάλα που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν του τύπου που προβλέπεται από τη διοργανώτρια αρχή.

Τελικά η ένσταση έμεινε ως σκέψη πιθανόν και σε θεωρητικό επίπεδο παρότι το γεγονός αυτό μεταφέρθηκε στον παρατηρητή και τον διαιτητή ενώ δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη του Αρκά τεχνικού παρά την μεγάλη της προσπάθεια γνώρισε την ήττα από τον δυνατό και ανταγωνιστικό Βόλο ωστόσο το γεγονός που κάνει τον γύρω του διαδικτύου καταγράφεται σαν μία ακόμα μεγάλη στιγμή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.