Η Δόξα νικήτρια στο ντέρμπι, πρόκριση και για Μαντινειακό ,Βρασιές, Λεωνίδιο

Η Δόξα νικήτρια στο ντέρμπι, πρόκριση και για Μαντινειακό ,Βρασιές, Λεωνίδιο

Σεπτέμβριος 21, 2013 - 18:12
8 σχόλια

Η Δόξα αναδείχθηκε νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της Μεγαλόπολης επί της Φαλαισίας με 3-2 σε ένα παιχνίδι με 5 γκολ και καλές φάσεις. Η Δόξα κατάφερε να πάρει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με γκολ των Μήτση και Ράτσεφ, όμως στην επανάληψη η Φαλαισία κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με 2 γκολ του Καραχάλιου. Τη λύση τελικά έδωσε ο Σιμόπουλος, ο οποίος είχε μπει αλλαγή και στο 86’ Διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δόξα Μεγαλόπολης: Αναγνωστόπουλος, Πολίτης, Αλεξανδρής, Μοσχίδης, Σβερκούνος, Αντώνακας (55’ Σιμόπουλος), Μήτση (88’ Κουρμπέτης), Ράτσεφ, Κουλουράς (67’ Λαλιωτίτης), Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος

Φαλαισία: Παπαδόπουλος, Μυλωνάς, Γιαννόπουλος, Γιαννακούλιας, Παπαδόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Καρατζαφέρης, Καραχάλιος, Αποστολόπουλος, Κώτσιρας (65’ Πετρόπουλος), Κολιόπουλος

Στο γήπεδο των Φιλικών, ο Μαντινειακός κέρδισε το νεοιδρυθέντα Πανιώνιο Μεγαλόπολης με 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με 3-0 χάρη σε γκολ των Καραμάνου, Κολιτσίδα, και  αυτογκόλ του  Δημητρόπουλου και οι νεαροί παίχτες της ομάδας της Μεγαλόπολης μείωσαν σε 3-2 με τους  Μυλωνά και  Μαντζιώρη

Οι Βρασιές έκαναν επίδειξη δύναμης επί του Νικηταρά Δολιανών, τον οποίο και κέρδισαν με 5-0 Σκόρερ οι : 30' Ρουμπής, 33', 44' Λεπεντζής, 46' Σούρσος, 65' Μακρής.

Στο ντέρμπι της Κυνουρίας που χρειάστηκε και παράταση, το Λεωνίδιο κέρδισε τον Πανθυρεατικό με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Λάτσης στο 95, ενώ οι αστρινοί τελείωσαν τον αγώνα με 10 λόγω αποβολής του Σπανού στο 116'.

Λεωνίδιο: Γολεγός Μ., Μπουρνάκης Π., Σαρρής, Κυρίος, Κατσικαδάς, Μπουρνάκης Θ. (120’ Γ. Σμύρος), Πουτσελάς (68’ Σμύρος), Γολεγός Ι., Λάτσης Γρ., Τσουκάτος, Κυρίος Π.

Πανθυρεατικός: Σούρσος, Πολυμενάκος (61’ Λυτρίβης), Παπούλιας (73’ Μπάρλας), Καπράνος, Αδάμης Δ., Κανατάς, Ιατρίδης, Αδάμης Ι., Κοκκωνάς (58’ Σπανός), Χαρμπαλής, Κουλεντιανός

 

 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

ΚΑΛΑ ΕΧΑΣΕ Η ΦΑΛΑΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ; ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. Η ΦΑΛΑΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ. ΟΛΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΑΔΙΚΩ ΤΗ ΔΟΞΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ 3ΑΔΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

το περιεργω θα ητανε να χασει η δοξα.παντως καναμε καλη προπονηση σημερα.για οσους ελεγαν οτι θα μας ριξουν 3 κ 4 καλη χονεψη.

καλα αστο φιλε μου αν εβλεπες το παιχνιδι θα καταλαβαινες ποιος εχει παιχτες και ποιος δν εχει..στο πρωτο ημιχρονο ηταν για 4-0!εχει πολυ καλους παιχτες η φαλαισια και θα ειναι μεσα στην τριαδα αλλα ο τιτλος ειναι μπλε φετος...!ο κοτσιρας και ο κολιοπουλος μονοι τους δεν μπορουν..αν δεν ηταν και εκεινος ο γιαννακουλιας σημερα θα επαιζαν στα μεγαφωνα το τραγουδι τησ χρισπας φευγω για το 7...!παρολα αυτα και οι δυο μεγαλοπολητικες ομαδες ειναι και μακαρι να πανε καλα,απλα η δοξα φανηκε μια κλαση πανω σημερα!

ΩΣ ΤΟ ΓΕΝΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΙΣΤΟΛΕΣ ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΣΥ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.

Ο προπονητής της Δόξας ακουλουθεί τα χνάρια ΔΥΣΤΥΧΩΣ του Κούβαλη...... Ποιος κοροιδεύει ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα!

ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ,ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΡΩΝΙΔΙΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ ΕΚΑΝΑΝ 2-3 ΩΡΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΣΑ.

ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 1 ΖΩΗ