Η Διοίκηση του Παναρκαδικού βράβευσε την Πρόεδρο του ΚΑΑ Παλλάδιον

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού βράβευσε την Πρόεδρο του ΚΑΑ Παλλάδιον

Δεκέμβριος 07, 2018 - 11:41
1 σχόλια

Την Πρόεδρο του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη βράβευσε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 η Διοίκηση του ιστορικού ποδοσφαιρικού σωματείου της Τρίπολης ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο..

Αφορμή για τη βράβευση της κ. Καρνιαδάκη αποτέλεσε το γεγονός της σημαντικής οικονομικής στήριξης του Παναρκαδικού από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι ένας από τους επίσημους χορηγούς της ομάδας και βασικός υποστηρικτής του Παναρκαδικού στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Γ Εθνική κατηγορία. Εκτός από την προμήθεια του αθλητικού ιματισμού το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έχει αναλάβει φέτος και την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης μετά από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Βασίλειος Κωστόπουλος πριν την απονομή του βραβείου ευχαρίστησε προσωπικά την κ. Καρνιαδάκη για την βοήθεια που παρέχει φέτος στην ομάδα το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ενώ η Πρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης απάντησε ότι θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα.

" Στηρίζουμε κάθε υγιή προσπάθεια που γίνεται στον χώρο του τοπικού αθλητισμού πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο βοηθάμε τη νεολαία μας να ασχοληθεί περισσότερο με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Είμαι βέβαιη ότι η φετινή προσπάθεια της Διοίκησης του Παναρκαδικού και με τη δική μας βοήθεια θα δικαιωθεί και ο μεγάλος Παναρκαδικός θα παραμείνει στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου." δήλωσε μετά τη βράβευσή της η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

Παρόντες στη βράβευση της κ. Κατερίνας Καρνιαδάκη ήταν εκτός από τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Βασίλειο Κωστόπουλο, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιώργος Μουλόπουλος, ο Ταμίας κ. Ιωάννης Αγγελάκος, ο Έφορος γηπέδου κ. Δημήτριος Τζανής και ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.