Η δημοτική κοινότητα Τρίπολης στην διαχειριστική Επιτροπή του Μαλλιαροπουλείου Κληροδοτήματος

Η δημοτική κοινότητα Τρίπολης στην διαχειριστική Επιτροπή του Μαλλιαροπουλείου Κληροδοτήματος

Οκτώβριος 31, 2019 - 20:33
3 σχόλια

Την αντικατάσταση των μελών του Μαλλιαροπουλείου Κληροδοτήματος αποφάσισε ομόφωνα ύστερα από διαλογική συζήτηση η δημοτική κοινότητα Τρίπολης.

Η αντικατάσταση αυτή έγινε λόγω της νέας δημοτικής αρχής στις 7 Ιουλίου 2019, καθώς σύμφωνα με τον Νόμο 4182/2013 (άρθρα 78 και 17) η δημοτική κοινότητα θα έπρεπε να αποφασίσει αν επιθυμεί να συμμετέχει στην διαχειριστική Επιτροπή του Ιδρύματος.

Τα μέλη αποφάσισαν να συμμετέχουν στην Επιτροπή της οποία προΐσταται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρος.

Τα μέλη που υπερψήφισα την αντικατάσταση είναι ο πρόεδρος κ. Παράσχος, η κυρία Μανιάτη, κ. Κοκκώνης, Κούρος, Σίδερης, Ρέκκας, Τσιοτίνας, Χαρίτος, Κωτσίρος και Ζορμπαλάς.


3 Σχόλια

απο που και ως που ο μητροπολιτης προίσταται στο μαλλιαροπουλειο?

Πίστευα πως ο υλισμός βρίσκεται στον αντίποδα των πνευματικών ταγών αλλά ας είναι καλά ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης που μου έδειξε το λάθος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.