Η Δημοκρατική Συνεργασία θα συμμετέχει στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής

Η Δημοκρατική Συνεργασία θα συμμετέχει στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής

Αύγουστος 29, 2014 - 17:37
0 σχόλια

Η δημοτική παράταξη του Δήμου Μεγαλόπολης “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”, σεβόμενη τις διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος, συμμετέχει μέσω των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της, βάσει της αριθ. 29/2014 Απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης, στην τελετή ορκωμοσίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης που πρόκειται να γίνει την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2014, παρά το γεγονός ότι έως σήμερα δεν έχει αποφανθεί το Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρίπολης, επί της ένστασης και της αντένστασης που έχουν υποβληθεί κατά των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Μαϊου 2014.

 Έχοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” αναμένει σύντομα ότι με την Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης θα θεραπευθούν οι αδικίες που διαπιστώθηκαν ότι έγιναν κατά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Μαϊου 2014 και έτσι να αποτυπωθεί η πραγματική λαϊκή ετυμηγορία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.