Η διαβεβαίωση του Σμυρνιώτη για την βιωσιμότητα της ΚΕΔΗΤ (vid)

Η διαβεβαίωση του Σμυρνιώτη για την βιωσιμότητα της ΚΕΔΗΤ (vid)

Ιούνιος 04, 2018 - 19:52
15 σχόλια

«Όταν αναλάβουμε τον δήμο θα χρηματοδοτήσουμε την επιχείρηση»

Για την ΚΕΔΗΤ και για την χωματερή στο Πλάτωμα μίλησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης σε συνέντευξη που έδωσε την Δευτέρα 4 Ιουνίου.

Ο κ. Σμυρνιώτης αρχικά αναφέρθηκε στην κλειστή χωματερή του Πλατώματος, τονίζοντας ότι αυτή σταμάτησε να δέχεται απορρίμματα επί δικής του δημοτικής αρχής.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κ. Τσιαμούλο, επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε να δείχνει ανάλογη ευαισθησία και στην χωματερή του Αγίου Βλάση, η οποία πρακτικά είναι πιο κοντά στην περιοχή των Φιλικών από ότι το Πλάτωμα.

Το θέμα της ΚΕΔΗΤ και των χρεών που έχει η επιχείρηση στον ΕΦΚΑ το ανέδειξε η δική μας παράταξη επεσήμανε ο κ. Σμυρνιώτης, καλώντας τους αρμοδίους να μην πλανώνται πλάνην οικτράν ότι θα αποφύγουν αυτοί που έχουν ευθύνες.

Η επιχείρηση αυτή διέπεται από κανόνες. Εμείς παραδώσαμε μια επιχείρηση υγιή με ένα υπόλοιπο 85.000 ευρώ.

Επίσης διαβεβαίωσε τους ωφελούμενος και τους εργαζόμενους ότι όταν θα αναλάβει η παράταξή του την διοίκηση του δήμου , σε περίπου ένα χρόνο, θα ολοκληρώσει τον έλεγχο των οικονομικών της επιχείρησης , καθώς επίσης  και θα την χρηματοδοτήσει με όσα χρήματα απαιτηθούν, έτσι ώστε όλα να κυλούν ομαλά.

Όποιοι επιχειρούν να σταματήσουν τους ελέγχους, να σταματήσουν να το κάνουν, γιατί θα βρεθούν σε δύσκολη κατάσταση

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η διαβεβαίωση του Σμυρνιώτη για την βιωσιμότητα της ΚΕΔΗΤ


15 Σχόλια

ΓΙΑΝΝΑΚΗ την χρεωκόπησες και τωρα θέλεις να ξανάρθεις για να την χρηματοδοτήσεις. Ειναι αργά για δάκρυα σμυρνιωτη γιατι απλά δεν θα ξανάρθεις...

Σε ευχαριστουμε για την προσπαθεια που κανεις για να σωθει η κεδητ και μαζι και εμεις που δουλευουμε στην επιχειρηση και δινουμε τον καλυτερο μας εαυτο και κατι παραπανω.

Η ωρα εφτασε φιλε Γιαννη για να εισαι και παλι Δημαρχος σε αυτη την πολη μηπως δουμε και κανενα εργο.

Απο την σημερινη συνεντευξη και απο την προταση που εκανες για την κεδητ δειχνεις τοσο την εμπειρεία που εχεις οσο και την διαθεση για να σωσεις την κεδητ αλλα και τον δημο απο την κατηφορα που βρισκεται σημερα.Ειμαστε ολοι μαζι σου.

κανουμε υπομονη γιαννακη να ερθει η ωρα,εχεις να φας μαυρο στη καλπη που θα ειναι ολο δικο σου

Ποσο ανοητος ανθρωπος μπορει να εισαι εσυ που εχεις γραψει το πρωτο σχολιο? Απλα θελεις και παλι να ταισεις τον κοσμο σανο και να μειωσεις την νουμοσυνη ολων μας αλλα ποιο πολυ την νουμοσυνη των υπαλληλων τις κεδητ που ζουν το δραμα τους εδω και τεσσερα χρονια.

Ο κοσμος εχει καταλαβει ποσο τον κοροιδεψε ο Παυλης και η παρεα του σε ολα τα επιπεδα.Εχει καταλαβει κανοντας την συγκριση τις δικη σου τετραετιας και την τετραετια Παυλη.Απλα ο Παυλης ειναι ανιπαρκτος και ψευτης.

@23:23 Καλά, τράβα εσύ πρόβατο (μπεεεεε) να μασήσεις το σανό που σε ταϊζει ο Παυλής και το ****συνάφι του κι άσε τις εξυπναδούλες για εκεί που σε παίρνει. Α, πού είσαι; Ετοιμαστείτε όλοι εσείς οι ***ι που ψηφίσατε το σημερινό άσχετο στο τιμόνι του δήμου, γιατί έχει να πέσει μεγάλη ροχάλα στις εκλογές. Πάρτε ομπρέλες από τώρα...

8.07 δλδ εσεις που γραφετε οτι περιμενετε να ψηφισετε το γιαννακη για δημαρχο,εισαστε πρωτοι και αστερια και οτι αλλο θελετε,εγω ο 23.23 που εγραψα οτι δε θα ψηφισω το γιαννακη ειμαι μαζι με αλλους προβατο,τι λες ρε γιδοβοσκε ,ο γιαννακης μαζι με τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ παυλη θα παρουν τετοιο μαυρο στις εκλογες που θα ψαχνουν να βρουν και τη δικια τους ψηφο,οκ κουκλιτσα μου τωρα?

09/00 Από τον τρόπο που γράφεις (μάλλον με τα πόδια) δείχνεις και το επίπεδό σου και μας δίνεις να καταλάβουμε και ποιον θα ψηφίσεις, τροκάνι. Τράβα πάλι στο σχολείο τούβλο να μάθεις γράμματα και άσε τις εκλογές και τις ψήφους, γιατί όπως φαίνεται θα στεναχωρηθείς..

γιδακο 11.31 δε σ αρεσε η απαντηση εεεε,νομιζες οτι ειμαι του παυλη,τρομαρα σου,καρπαζοεισπρακτορας εγω δε θα γινω ποτε ρε,ουτε θα γλυφω οπως εσυ το καθε γιαννακη,αυτοι οι δυο στο ξαναλεω εχουν τελειωσει,το ποιος θα κλαιει το βραδυ των εκλογων εδω θα ειμαστε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.