Η διαδήλωση στο υπουργείο Ενέργειας για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ (pics,vid)

Η διαδήλωση στο υπουργείο Ενέργειας για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ (pics,vid)

Νοέμβριος 28, 2017 - 16:59
4 σχόλια

Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ενέργειας (Μεσογείων 119) ενάντια στο ξεπούλημα λιγνιτικών Μονάδων της ΔΕΗ.

Πέντε λεωφορεία από την Μεγαλόπολη και πολλοί συμπολίτες μας από την Αθήνα , μαζί με εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΗ , βρίσκονται στο Υπουργείο, μαζί τους ο Βαγγέλης Γιαννακούρας , ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Δ. Παπαδόπουλος με πολλούς δημοτικούς συμβούλους και ο κ. Λαφαζάνης από την Λαϊκή Ενότητα.

Ο γραμματέας της ΛΑΕ και πρώην υπουργός ΠΕΝ Παναγιώτης Λαφαζάνης ανέφερε ότι πρόκειται να συσταθούν ειδικά δικαστήρια για όσους προσπαθήσουν να πωλήσουν τη ΔΕΗ, και κάλεσε το λαό σε εντατικές κινητοποιήσεις.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας, ο οποίος δήλωσε ότι η ΔΕΗ ανήκει στον λαό, προσθέτοντας ότι η εκκλησία θα δώσει τον αγώνα μαζί με τους κατοίκους.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την διαδήλωση αυτή την ώρα στο kafeneio-magalopolis.gr

Video: 

kozan.gr: "Με πόνο στην ψυχή, με πόνο στην καρδιά ψηφίζει το ξεπούλημα αυτή η αριστερά"


4 Σχόλια

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ τΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΗΤΑΝ Η ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ, ΤΟΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ , ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΚΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ ....

ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ;;;; ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ Η ΜΑΓΔΑΛΩ ΜΕΣΑ

Διαδήλωση από τους "τρουπωμένους" υπαλλήλους της ΔΕΗ για να μη χάσουν τα σκανδαλώδη προνόμια που απολαμβάνουν τόσα χρόνια. Μακάρι να πουληθεί η ΔΕΗ, να αρχίσουν επιτέλους να δουλεύουν. Εξαιρώ τους εργαζόμενους στα ορυχεία.

ΚΩΣΤΑ ....Δεν μας ενδιαφέρει η αλαζονεία των ΔΕΗΤΖΗΔΩΝ !Μας ενδιαφέρει οτι πανε να πουλήσουν κοψοχρονιά την δημόσια περιουσία ,και η περιοχή της Αρκαδίας θα βγει ζημιωμένη ,οπως βγήκε και η πόλη μας με την (επένδυση ) της ηλιοσφαιρας !Γιατι να πληρώσουμε πολλα εκκατομυρία εγω και εσυ την μονάδα αποθείωσης στην 3 και 4 μονάδα και να την πάρει ο ιδιώτης τζάμπα !Εσενα αν σου ζητήσουν ένα χωράφι σου κατω απο την μιση αξία δεν θα το δώσεις !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.