Η διαδικτυακή αντίδραση του Ερμή για την διαιτησία στον αγώνα με την Τεγέα (vid)

Η διαδικτυακή αντίδραση του Ερμή για την διαιτησία στον αγώνα με την Τεγέα (vid)

Νοέμβριος 12, 2018 - 15:29
4 σχόλια

Μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook και μια φωτογραφία από την επίμαχη φάση του 94ου λεπτού ο Ερμής Μελιγούς σχολιάζει την ισόπαλη αναμέτρηση κόντρα στην Τεγέα το απόγευμα της Κυριακής 11 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας.

Το ακυρωθέν γκολ του Ερμή Μελιγούς στο 94ο λεπτό για υπόδειξη για οφ σάιντ σήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων που νιώθουν εαυτόν αδικημένο από τον τρόπο με τον οποίο δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Μάλιστα με μια φωτογραφία και ένα βίντεο της φάσης οι άνθρωποι του Ερμή εκφράζουν την δυσαρέσκειας τους αναφέροντας χαρακτηριστικά "Μιλάμε για κατάντια. 94ο λεπτό" και με την λεζάντα στο πόστ "Αναμένουμε".

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Ερμής Μελιγούς-Τεγέα Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα


4 Σχόλια

Εχουμε ικανοποιητικούς διαιτητές σαν τοπικό στην Αρκαδία , αλλά δυστυχώς οι επόπτες που έχουμε είναι ότι χειρότερο υπάρχει .... είναι άσχετοι και για αυτόν ακριβώς τον λόγω έχουμε παραπάνω σε ΚΑΘΕ ματς

Και αοματος να εισαι βλεπεις οτι ο παιχτης με την μαυρη φανελα επιρεαζει την φαση και ειναι σε θεση οφ-σαιτ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.