Η δέσμευση Ρουμελιώτη από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη

Η δέσμευση Ρουμελιώτη από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη

Ιούνιος 03, 2017 - 09:53
2 σχόλια

Τη νέα του θέση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σαν θεματικός αντιπεριφερειάρχης σχολίασε μέσω της σελίδας του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Ρουμελιώτης.

Έγραψε:

"Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας για 2 συνεχόμενες φορές, με σεβασμό και αγάπη για τον τόπο μας και προσωπικά για τον Περιφερειάρχη μας Πέτρο Τατούλη που συνεργαζόμαστε άψογα δεσμευόμαι οτι θα παραμείνω πιστός στο όραμα που όλοι μοιραστήκαμε ώστε να γίνουν οι ιδεές πράξη για μια Πελοπόννησο πρότυπο!!!!"

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το βοηθητικό γήπεδο του Παναρκαδικού που είχες υποσχεθει εσυ και ο περιφερειάρχη σου θα το φτάξετε;Σιγά μην υπόσχεσαι και πάλι.Αμ δεν θα ξανάρθουν εκλογές;

γιωργο απολαυσε τα υπολοιπα χρονακια που μενουν σε αυτη τη θεση,αλλα να ξερεις οτι αν ξαναβαλεις με πετρο τη ψηφο μας δε θα τη ξαναδεις φιλε .........................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.