Η black list του Μπόρχα Χιμένεθ

Η black list του Μπόρχα Χιμένεθ

Νοέμβριος 21, 2019 - 19:35
4 σχόλια

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα SportTime  ο Μπόρχα Χιμένεθ έχει την δική του μαύρη λίστα αναφορικά με ποδοσφαιριστές που όπως προκύπτει δεν είναι στα πλάνα του κάτι που φαίνεται και από τον χρόνο συμμετοχής τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα παρακάτω:

Ο Μπόρχα Χιμένεθ έχει μαύρη λίστα. Το θέμα, όμως, είναι ότι οι δύο εκ των τριών είναι παιδιά στα οποία πόνταρε ο Αστέρας Τρίπολης. Πίστευαν στην ομάδα πως θα φέρουν λεφτά οι συγκεκριμένοι. Ειδικά ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Ο τελευταίος μένει μονίμως εκτός αποστολής και τον Ιανουάριο θα πρέπει να βρεθεί λύση. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει και γι’ αυτό ενδιαφερόμενοι θα υπάρξουν. Το συμβόλαιό του, όμως, εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι τόσο εύκολο το να το λύσει. Στο τραπέζι μοιάζει πολύ πιθανό να πέσει το σενάριο δανεισμού του κάπου με οψιόν αγοράς.

Η απόφαση να τεθεί εκτός πλάνων ο Πασαλίδης έχει προκαλέσει εντύπωση σε πολλούς, αλλά υπάρχει και εξήγηση. Ο Ισπανός τεχνικός των Αρκάδων έχει στραβώσει μαζί του από τον αγώνα στο Ηράκλειο. Τότε ο 23χρονος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού. Πριν το ματς σε τετ α τετ τους, όμως, ενημέρωσε πως είναι εντάξει και μπορεί να αγωνιστεί. Τελικά από το πρώτο ημίχρονο άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις και τελικά στις αρχές του δευτέρου μέρους αντικαταστάθηκε. Αυτό είχε ενοχλήσει πολύ τον Χιμένεθ που το θεώρησε αντιεπαγγελματικό γιατί έχασε μία αλλαγή και είχε βάλει έναν παίκτη που δεν ήταν τελικά στο 100%.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας Τρίπολης βλέπει ένα ακόμη παιδί που θα του έφερνε χρήματα να μην υπολογίζεται πια. Ο λόγος για τον Τάσο Δουβίκα. Μόνο στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά (και εκεί για 25′) αγωνίστηκε φέτος και γι’ αυτό και δόθηκε εντολή να βρεθεί ομάδα για να πάει δανεικός. Υπενθυμίζεται πως ο Δουβίκας ήταν ένα παιδί που ονειρεύονταν στον Αστέρα να τους φέρει επταψήφια πρόταση κάποια στιγμή. Πολλά πήγαν λάθος, όμως, στην πορεία και έχει φτάσει να αποτελεί ρεζέρβα της… ρεζέρβας στην επίθεση.

Τέλος, ο τρίτος της… παρέας είναι ο Φράνκο Μπελόκ. Και ο Αργεντινός χαφ αγωνίστηκε μόνο με τους Χανιώτες και δεν υπολογίζεται. Στη δική του περίπτωση θα προτιμηθεί να λύσει το συμβόλαιο του και να συνεχίσει ως ελεύθερος αλλού την καριέρα του. Παρεμπιπτόντως, εάν ήταν εντελώς ελεύθερος ο Χιμένεθ στο να αποφασίσει, θα ήθελε να αποχωρήσουν και άλλοι Αργεντινοί. Κάτι τέτοιο, όμως, μάλλον θα μείνει ευσεβής πόθος.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ελα ρε ο προπονηταρας, γελαμε μαζι του. εφερε τους δικους του και παιζουν. εφαγε τον πασαλιδη για παιξουν οι ισπανοι.

Για τον δουβικα έχω να πω ότι όλα εδώ πληρώνονται ,ότι έκανε σε άλλους παθαίνει ο ίδιος έτσι είναι η ζωή .ότι κανείς παθαινεις

ο χιμενεθ εχει ενα καλο εβαλε στην ομαδα μεσα οσους αξιζουν ,για τους κομμενους εχω να πω το εξης σε απαντηση του παραπανου σχολιου ,ο δουβικας σπρωχθηκε αρκετα σε σχεση με αλλα παιδια ,εφεραν μεχρι και τον πατερα του στις ακαδημιες ,εδιωξαν τοσα σεντερ φορ ,εδω κινδυνευσε και ο μανιας ,αλλα το παιδι δεν μπορεσε ,ο πασσαλιδης που γραφουν κακκος ειναι εκτος εχει διξει και εχει βοηθησει ,για δε τον μπελοκ ειναι οσι παρόν,δεν πειραζει το μοναστηρι να ειναι καλα και απο καλογερους εχει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.