Η αυστηρότητα του Προέδρου, οι μετάνοιες και οι πολιτευτές

Η αυστηρότητα του Προέδρου, οι μετάνοιες και οι πολιτευτές

Σεπτέμβριος 30, 2019 - 18:03
3 σχόλια

Αυτό ήταν, φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα! Τελείωσαν οι εκδηλώσεις για τα 198 χρόνια από την άλωση της Τριπολιτσάς και τώρα όλοι στην καθημερινότητά μας, με τα σκουπίδια και τους πρόσφυγες να είναι τα φλέγοντα θέματα στις ατζέντες των τοπικών παραγόντων.

Βρε παιδιά, πρέπει να μυρίσουμε τα νύχια μας για το ποιοι δρόμοι θα ήταν κλειστοί στην παρέλαση; Θέλουμε και τουρισμό, τρομάρα μας. Τόσοι ξένοι είχαν έρθει, δεν ήξεραν κατά πού να γείρουν με τα αυτοκίνητα! Ταλαιπωρία μαύρη! Την άλλη φορά, ειδοποιάτε!

Φέτος ο Πρόεδρος ήταν αυστηρός και τα χρονοδιαγράμματα ακόμα πιο αυστηρά! Ούτε δηλώσεις και κόντρα δηλώσεις από όλους, ούτε παρέλαση της μιάμισης ώρας, τράβηξε πολλά αφτάκια φαίνεται…

Εκείνο το λάβαρο όμως με το προσωπάκι σας, κύριε Πρόεδρε, για πόσα χρόνια ακόμα θα το θαυμάζουμε εμείς και οι επισκέπτες της πόλης μας; Μήπως δεν έγινε αντιληπτό αυτό από τη συνοδεία σας;..

Αυτή η παρέλαση είχε πολλές ιδιαιτερότητες λοιπόν, νέες θέσεις εξουσίας, νέα πρόσωπα και άφαντους πολιτευτές! Ναι, εκεί που τα προηγούμενα χρόνια ήταν όλοι εκεί στημένοι μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς, τώρα δεν υπήρχε κανένας! Και είπαμε... ήταν η παρέλαση για την Άλωση παρουσία του Προέδρου…

Υπάρχουν όμως ακόμα οι μαϊντανοί που δεν λένε να καταλάβουν ότι δεν είναι τίποτα θεσμικοί πλέον στην πόλη και συμπεριφέρονται λες και είναι... ας μην πω καλύτερα!

Είναι αργά για μετάνοιες, κύριε Μπουντρούκα μας, τι περίμενες δηλαδή;Να έμπαινες στον χορό και να μην χόρευες; Νόμιζες ότι θα αποφασίζεις μόνος σου και δεν θα υπήρχαν αντιδράσεις; Μπορεί να είχες κλείσει προεκλογικά το deal αλλά, από ό,τι φαίνεται, λογάριασες χωρίς τον ξενοδόχο!


3 Σχόλια

Και τι έγινε που δεν ήταν οι πολιτευτές; Φτάνει που ήταν εκεί ο ΠΑΣΟΚτζής βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας. Μια χαρά τους εκπροσώπησε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.