«Η αυλή των θαυμάτων» από την Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης (pics,vid)

«Η αυλή των θαυμάτων» από την Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης (pics,vid)

Φεβρουάριος 19, 2017 - 13:02
0 σχόλια

Την καινούργια τους δουλειά παρουσίασαν οι ηθοποιοί της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη.

Η παράσταση η οποία επέλεξαν να αποδώσουν αυτή τη φορά δεν ήταν άλλη από την «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Εσπίριτου.

Η σκηνή του θεάτρου μετατράπηκε σε μία μια αυλή στην οποία συνυπήρχαν οι ψυχές και οι ιστορίες των ανθρώπων που κατοικούσαν σε αυτοί συνθέτοντας το  ψηφιδωτό της λαϊκής κοινωνίας της εποχής.

Σκηνογραφία: Σωτήρης Μπελιάς, Ενδυματολογία-Μακιγιάζ: Ρίτα Φλάναρη, Μουσική επιμέλεια: Θεόδωρος Εσπίριτου – Νίκος Σταθουλόπουλος, Ήχος-Φωτισμός: Ανδρέας Χίνης.  Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Κατερίνα Γεωργούλα, Ηλιάννα Μάττα, Φάνης Καλογερόπουλος, Ηλίας Κερκεμέζος, Ρούλα Σπυροπούλου, Πόπη Δημοπούλου, Δήμητρα Δάρρα, Παρασκευάς Καραθανάσης, Γιώργος Μπιλίσης, Μαρία Κουρέτα, Σωτήρης Μπελιάς, Χρήστος Κασσελούρης, Λεωνίδας Νιαούρης, Στέφανος Καλαμπόγιας και Νίκος Αριδάς.

Τέλος να αναφέρουμε ότι όσοι δεν πρόλαβαν να δουν την παράσταση, ας σπεύσουν σήμερα Κυριακή στο Μαλλιαροπούλειο στις 20:30 για να δουν την Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης επί σκηνής στην δεύτερη και τελευταία παράσταση που θα δώσουν στην Τρίπολη.

Video: 

ArcadiaPotal.gr «Η αυλή των θαυμάτων» από την Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.