Η Αρκαδική μάχη τίτλου στην Α' Αθηνών για Ζευκιλή και Σαλαπάτα

Η Αρκαδική μάχη τίτλου στην Α' Αθηνών για Ζευκιλή και Σαλαπάτα

Δεκέμβριος 03, 2019 - 21:28
0 σχόλια

Δύο Αρκάδες ο Παναγιώτης Ζευκιλής και ο Παναγιώτης Σαλαπάτας πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν με τις ομάδες τους οι οποίες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του δεύτερου ομίλου της πρώτης κατηγορίας Αθηνών.

Σε αυτή την δυνατή μάχη τίτλου το 1-2 στον βαθμολογικό πίνακα ανήκει στον ΠΑΟ Ρουφ του Παναγιώτη Ζευκιλή που είναι στην κορυφή με 30 βαθμούς με την Ηλιούπολη του Παναγιώτη Σαλαπάτα να ακολουθεί κατά πόδας στο -2 και τους 28 βαθμούς.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και οι δύο ομάδες για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Α' Αθηνών πήραν ισχνές αλλά πέρα για πέρα σημαντικές νίκες με το Ρουφ να περνάει από το Διανά Ηλιούπολης με 0-1 και την Ηλιούπολη να κερδίζει εντός έδρας τον Άγιαξ Ταύρου με 2-1.

Στην δύσκολη όπως αποδείχθηκε εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟ Ρουφ επί του Διανά Ηλιούπολης  ο Παναγιώτης Ζευκιλής αγωνίστηκε καθώς πέρασε σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από την άλλη πλευρά ο Παναγιώτης Σαλαπάτας όχι απλώς αγωνίστηκε αλλά έμελλε να είναι και ο πρωταγωνιστής της Ηλιούπολης καθώς με δικό του γκολ η ομάδα του έκανε το 2-1 κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα γκολ του Παναγιώτη Σαλαπάτα με την Ηλιούπολη σημαίνουν συνήθως βαθμό η βαθμούς για την ομάδα του επιβεβαιώνοντας το για μία ακόμα φορά την εφετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Και οι δύο συνονόματοι μέσοι αποτελούν βασικά και σημαντικά γρανάζια για τις δύο Αθηναϊκές ομάδες έχοντας πολύ καλή παρουσία με την μάχη τίτλου όπως φαίνεται για τον ΠΑΟ Ρουφ και την Ηλιούπολη να έχει έντονο Αρκαδικό ενδιαφέρον.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.