Η αποθέωση της ομαδικότητας στο γκολ της νίκης του Ερμή (vid)

Η αποθέωση της ομαδικότητας στο γκολ της νίκης του Ερμή (vid)

Ιανουάριος 20, 2020 - 11:23
0 σχόλια

Ο Ερμής Μελιγούς χάρις σε μια τεράστια ανατροπή που κατάφερε και έκανε κέρδισε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας και από την κόλαση του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε στο φινάλε του δευτέρου στον παράδεισο της νίκης.

Κάπως έτσι λοιπόν και έπειτα από μια πέρα για πέρα συναρπαστική αναμέτρηση η ομάδα της Μελιγούς έβαλε στο σακούλι της τους τρεις βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Για να πάρει την νίκη ο Ερμής Μελιγούς κόντρα στον ποιοτικό και έμπειρο Ολυμπιακό Λεωνιδίου με το παιχνίδι να ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σχοινί  χρειάστηκε να γίνουν πολλά και το "χρυσό" όπως αποδείχθηκε γκολ για τους γηπεδούχους για το 2-1 ήρθε στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συνήθως σε ένα τέτοιο χρονικό σημείο με το παιχνίδι στην κόψη του πολλές είναι οι ομάδες εκείνες που έχουμε δει να μην έχουν το καθαρό μυαλό να βάλουν την μπάλα στο χορτάρι και κάπου εκεί ξεκινούν οι μεγάλες μπαλιές προς την αντίπαλη περιοχή.

Αυτός ο κατά μεγάλο ποσοστό σύνηθες τρόπος παιχνιδιού (το έχουμε δει και σε επαγγελματικές κατηγορίες) και μάλιστα με το ρολόι να σημαδεύει καθυστερήσεις δεν ισχύει για την ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη που είναι ξεκάθαρο πως διαθέτει εκτός από το πλάνο και την στρατηγική την ψυχραιμία να παίξει με τον τρόπο που έχει διδαχθεί, να κυνηγήσει με ορθολογισμό την φάση της και στο εκ του αποτελέσματος να δικαιωθεί διότι έκανε αυτό που δουλεύει και αυτό που γνωρίζει να κάνει.

Η ομάδα της Μελιγούς στο 91ο λεπτό έχει κλέψιμο του Μπίσσια στην δική της περιοχή, γρήγορη μεταφορά της μπάλας, ένα - δυο με συνεργασία των νεοαποκτηθέντων Τσαλγιτζόπουλου και Δημάκου, μαγική κάθετη του Δημάκου που περνάει από τρεις αμυντικούς την μπάλα, κόψιμο στο σωστό σημείο μέσα στην περιοχή από τον Τσαλγιτζόπουλο στον Μπάρλα και γκολ.

Στο βίντεο της φάσης του 2-1 θα μετρήσετε ένα κλέψιμο, 8 πάσες με συνδυασμό , γρήγορη μεταφορά της μπάλας(από αριστερά στα δεξιά και από την άμυνα στην επίθεση) που έχει ως αποτέλεσμα γκολ που μπαίνει από την μία περιοχή στην άλλη σε 22 δευτερόλεπτα και όπως είπαμε ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η αποθέωση της ομαδικότητας στο γκολ της νίκης του Ερμή


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.