Η αποστολή του Αστέρα για την Κύπρο

Η αποστολή του Αστέρα για την Κύπρο

Αύγουστος 05, 2015 - 11:37
2 σχόλια

Για την Κύπρο αναχωρεί σε λίγη ώρα ο Αστέρας Τρίπολης εκεί που τις δύο επόμενες ημέρες θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με το Παραλίμνι αρχικά την Πέμπτη (6/8, 20:00) και την Παρασκευή (7/8, 20:00) με το ΑΠΟΕΛ.

Η αρκαδική ομάδα την Τετάρτη (5/8) πραγματοποίηση πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την κιτρινομπολέ αποστολή για την Μεγαλόνησο που αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές.

Στην Τρίπολη έμεινε ο Χερόνιμο Μπαράλες  που είναι τραυματίας μετά από χτύπημα στο πόδι στην χθεσινή (4/8) προπόνηση όπως και οι Λούι, Κουρμπέλης, Κιτοκό και Νίκο Φερνάντεζ που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι ο Χάρης Νάτσης και ο Χούλιο  Ντε Μπλάσις (αδερφός του Πάμπλο) από την ομάδα της Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης στην παρθενική τους συμμετοχή σε αποστολή της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιώργος Μπαντής, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Tomas Kosicky

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Dorin Goian, Γιώργος Ζησόπουλος, Khalifa Sankare, Fernando Alloco, Κώστας Γιαννούλης, Σάκης Παντελιάδης, Τάσος Τσοκάνης

ΜΕΣΟΙ: Ederson Tormena, Mucam, Dudu, Matias Iglesias, Ελίνι Δημούτσος, Racid Hamdani, Wato, De Blasis, Χάρης Νάτσης, Facundo Bertoglio

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Pablo Mazza, Ταξιάρχης Φούντας, Manuel Lanzarote, Απόστολος Γιάννου, Βασίλης Σκούρτης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

o ενας της κ20 παιζει λογω αδελφου ο αλλος πως; γιατι απο αποδοση απο οτι ειδαμε στο final four στο ΑΓΡΙΝΙΟ λιγος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.