Η αποστολή του Αστέρα για Θεσσαλονίκη

Η αποστολή του Αστέρα για Θεσσαλονίκη

Φεβρουάριος 12, 2011 - 18:12

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (3.00 μ.μ.) με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω δεκαεννέα ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Ροτζέριο Μάρτινς, Σεμπάστιαν Καρέρα, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Θανάσης Παπάζογλου και Εμμάνουελ Φρανκού.
Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τη Λάρισα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας ο Γκόραν Ρούμπιλ, ενώ έμειναν εκτός οι Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο και Κώστας Φορτούνης.
 
Στην Τρίπολη παίζουν νέοι και έφηβοι
Δύο εκτός έδρας παιχνίδια θα δώσουν το Σαββατοκύριακο οι ομάδες νέων (Κ-20) και εφήβων (Κ-17) του Αστέρα για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ.
Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι η ομάδα εφήβων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ στο δημοτικό στάδιο Πολυδένδρου.
 

Ειδήσεις: