Η απονομή του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ Τρίπολης (pics,vid)

Η απονομή του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ Τρίπολης (pics,vid)

Μάιος 04, 2019 - 19:36
8 σχόλια

Την δική του φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Τρίπολης στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαΐου.

Οι πρωταθλητές της Β' κατηγορίας του Αρκαδικού ποδοσφαίρου μέσα σε πανηγυρισμούς παρέλαβαν τα αναμνειστικά τους μετάλλια και σήκωσαν στον ουρανό της Τρίπολης το τρόπαιο.

Στην απονομή το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης καθώς επίσης και μέλη της, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής.

Αμέσως μετά το τέλος της απονομής πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Τρίπολης και την ομάδα παλαιμάχων ΑΓΩ Ανάκτηση.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Απονομή πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ Τρίπολης


8 Σχόλια

Κατά το Λουτσέσκου-κλαψέσκου μαζί μ' αυτό, το περσινό το οποίο έπρεπε να πάρει και δεν το πήρε και το φετινό, έχει πάρει τρία πρωταθλήματα μάνι-μάνι ο ΜΠΑΟΥΓΚ. ***

Πρόεδρε της ΕΠΣ τελικά είσαι πολυ λίγος αφού δεν μπορείς να κάνεις ούτε μία απονομή κυπέλλου στον πρωταθλητή και έφερες άλλους να την κάνουν.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΕ.Η ΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ.....

Ολοι εχουν αναγνωριση οτι η ομαδα παιζει πολυ καλο ποδοσφαιρο.Εχει ταλαντουχους παιχτες και με την προσθηκη τεσσαρων-πεντε παιχτων θα φτιαξει μια ομαδα συμπαγη για το Α τοπικο

forza paok

Αν οπως ακουγετε στην Καλαματα φερει ο Μαυρεας πεντε Καλαματιανους που οι δυο εχουν παιξει στη μαυρη θυελα ,τοτε του χρονου θα εχουμε αλλα δεδωμενα ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.