Η Αποκεντρωμένη δεν εγκρίνει την απόφαση ΔΣ για παράταση του ωραρίου μουσικής καταστημάτων στην Τρίπολη

Η Αποκεντρωμένη δεν εγκρίνει την απόφαση ΔΣ για παράταση του ωραρίου μουσικής καταστημάτων στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 19, 2019 - 12:07
3 σχόλια

Τσιαμούλος: Κουραστήκαμε να ακούμε τον Δήμαρχο να μας μιλά για νομιμότητα

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων με έγγραφό της ειδοποιεί τον Δήμο Τρίπολης ότι, ύστερα από έλεγχο νομιμότητας, δεν εγκρίνει την απόφαση του ΔΣ Τρίπολης υπ' αριθμ.  886/2019 με την οποία παρατείνεται το ωράριο μυσικής των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Δήμο Τρίπολης ως τις 03:00 (δείτε ΕΔΩ).

Όπως αναφέρεται στην απόφαση της Αποκεντρωμένης, ζητείται από τον Δήμο Τρίπολης να προσκομίσει στην Αποκεντρωμένη την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, την Απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, αλλά και την εισήγηση της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, που φαίνεται ότι δεν είχαν κατατεθεί, όπως προβλεπόταν.

Ο κ. Νίκος Τσιαμούλος δημοσίευσε το έγγραφο στον λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε:

Κουραστήκαμε να ακούμε τον Δήμαρχο να μας μιλά για νομιμότητα από την μία και από την άλλη μονίμως στα δύσκολα να επικαλείται ότι είναι νέα Δημοτική Αρχή για να καλύψει την ανεπάρκειά τους.Σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο πρότεινε εκτάκτως την επέκταση του ωραρίου των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος μέχρι τις 3 τα ξημερώματα για το δεκαπενθήμερο των εορτών .Εκτός από ότι η παράταξη μας ψήφισε αυτήν την πρόταση πρότεινε η επέκταση να γίνει μόνιμη όλο τον χρόνο για τους λόγους που εξήγησε. Δυστυχώς άλλη μία απόφαση της "νέας" Δημοτικής Αρχής απερρίφθη λόγω μη νομιμότητας. Καλώ τώρα τον Δήμαρχο να πράξει τα δέοντα που ορίζει ο νόμος γιατί θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην αγορά τις ημέρες των εορτών.

 


3 Σχόλια

ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-ΤΖΙΟΥΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 3000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ (ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?????? ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ"- ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ - ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ - ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ- ΔΗΜΑΡΧΟ????????????

Μάλλον δεν καταλάβατε ότι και ο Δήμαρχος και ο Γραμματέας έχουν μείνει στην εποχή του "Καποδίστρια" για να μην πω του "Μαυροκορδάτου".

Τράβα πάγαινε ρε forever παγκίτη Νικόλα Σμυρνιώτη. Όσο πας και μεταλλάσσεσαι σε Σμυρνιώτη. Τις ίδιες μαλ#### γράφει κι αυτός στο facebook. Αηδία έχεις καταντήσει πλέον. Γι' αυτό θα μείνεις μια ζωή στην απέξω. Πάντως αυτολεξί το μαθαίνεις το μαθηματάκι που σου διδάσκει ο Γιάννης. Άξιος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.